Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 961
- 759
- 1.853
64 bin uçak takibinde 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Galatasaray taraftarı eğitilmez ya alexis sanches'i istemek nedir?
Avel çok malesef taraftarlar arasında. Ama emekleri de çok. Atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum.buraya gidenlerin boş adam olduğunu belirtmiş idik
falcaoyu bugün yine alsak bunlar yine sevinir
Benim boyle birseyden haberim bile yok zaten 10 gundur tatildeydim foruma bakmiyordum zaten. Artik aranizda ne konustunuz bilemem de boyle surekli birilerine soz verilmesi de dogru degil, kim o an yoneticilerden online ise o acar zaten eski koye yeni adetlerin getirilmesine karsiyim bizzat. Ama haberim olsaydi dokunmazdim bunu da belirtmek isterim, madem boyle birsey soz verilmis.Yazıklar olsun Kralper
sağ - sol - 10 - forvet sabit kalmaz bence saha içinde topla buluştuğu yer tehlikeMertens forvet oynayabilir mi sizce ?
Oynatcaz ya napacaz baska, asci olarak getirmeyecez herhaldeBalde'yi napacaz Eyüpspor'a jest olsun diye mi
Onlar istedi diye sancez gelmez merak etmeyin. İnsanlar eğleniyor. Herkes futbolcudan anlayacak diye birşey yok. Baştakiler anlasın yeter ki gelenlere bakarsak Okan hoca iyi gidiyor.buraya gidenlerin boş adam olduğunu belirtmiş idik
falcaoyu bugün alsak bunlar yine sevinir