Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraya gidenlerin boş adam olduğunu belirtmiş idik

falcaoyu bugün alsak bunlar yine sevinir
ben de gidecektim hanım hastalandı gidemedim. bizden 5-6 arkadaş şu an orada. insanların duygularına eylemlerine saygılı olmayı öğrenin biraz. söylediğinin normal olduğunu düşünüyorsan atla git o güruhun yüzüne karşı boş adamsınız de sonra olacakları gör. 7 den beri orada olup bekleyen adamlar var. sabaha karşı evlerine dönecekler kimi sabah dönecek. can sıkmayın

Cok ovdugunuz Ermani izleyin. GS BU TRANsferleri nasıl yapıyor diyor. Dogru dürüst geliri olmayan Trabzonun transferlerini yaglayan HERIF bu. Nasıl aldığını sorguladı mi hayır.

Tam bir soytarı bu HERIF.

ben de gidecektim hanım hastalandı gidemedim. bizden 5-6 arkadaş şu an orada. insanların duygularına eylemlerine saygılı olmayı öğrenin biraz. söylediğinin normal olduğunu düşünüyorsan atla git o güruhun yüzüne karşı boş adamsınız de sonra olacakları gör. 7 den beri orada olup bekleyen adamlar var. sabaha karşı evlerine dönecekler kimi sabah dönecek. can sıkmayın
7den beri orda bekleyip evine sabah dönecek adam boş adamdır, dediğimde yanlış bir şey yok.

Vay be mertens ile alakali ilk mesaji erman hocamiz vermis sacini ayini tarzda boyayarak.

Yuzune söyleyip dayak yiyince dolu adam mi olacaklar??

Bos adam bos adamdir. Egleniyoz ayagina sunu savunan var yav

Yuzune söyleyip dayak yiyince dolu adam mi olacaklar??

Bos adam bos adamdir. Egleniyoz ayagina sunu savunan var yav
kim kimin sevdasına, sevdası uğruna cefasına laf ediyorsa hak ettiği şekilde muamele görür. bu böyledir. şahsen ben orada olsam ve sabah eve dönecek olsam ve biri çıkıp sen boş adam dese, onu doldurmasını iyi bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt