- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Allahtan yarın pazar taraftara yazık olacak diğer türlü. Gitmişsin oraya kadar dönülmez de
GscimbomMobile
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Galatasaray taraftarı eğitilmez ya alexis sanches'i istemek nedir?
flight radar link yok mu ya?

Mal gibi gittik bjk maçıni izledikbirazda bunu konuşak
birazda bunu konuşak
Memphissss DepaayAlexis marseille
Belotti roma
Eee kim o oyuncu istedigimiz? Oyuncuyu, taraftar ile aldirmaya calistigimiz
Maganda maganda postlar atmayı keselim.kim kimin sevdasına, sevdası uğruna cefasına laf ediyorsa hak ettiği şekilde muamele görür. bu böyledir. şahsen ben orada olsam ve sabah eve dönecek olsam ve biri çıkıp sen boş adam dese, onu doldurmasını iyi bilirim.
Katılıyorum.İnsanların futbol sevgisini boşluk olarak değerlendiemek pek standart zeka ürünü degil zaten,pek kaale almayın,sosyolojik mevzuu bu bütün dünyada bir cok insan seviyor bunu.Farklı konusumca ciddiye alınacağınï düşünen ergenin teki muhtemelen.abim 43 yaşında ömrünün yarısı kapalıda geçti. şu an arkadaşlarıyla orada heyecanla bekliyor. hepsi 45 yaş civarı adamlar. sonra elemanın biri çıkacak siz boş adamsınız diyecek ha sen bu söylemini burada değil o adamların yüzüne karşı söyleyeceksin. ama tabi internette konuşmak kolay oluyor
Depayi kurtaralimBelotti işine zaten ihtimal vermiyordum.
Alexis Marsilya'ya gidecek gibi duruyor.
Depay Dortmund'a.