Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis marseille
Belotti roma

Eee kim o oyuncu istedigimiz? Oyuncuyu, taraftar ile aldirmaya calistigimiz

Bu Galatasaray taraftarı eğitilmez ya alexis sanches'i istemek nedir?

İşte böyle bir grup sesi çok çıkan sığır sürüsü bütün taraftar adına konuştuğunu sanıyor futboldan Zerre anlamayan kuru kalabalık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ucagı arda indirecek

Belotti işinin çok zor olduğu belliydi Kouame gelse yeter, Seferovic-Kouame ikilisi forvet hattında son derece uyumlu olur gibime geliyor.

_________Torreira/Midtsjö_____Oliveira/Berkan_________
Yunus/Kılınç___________________________Kerem/Barış__
_______Seferovic/Kouame____Mertens/Akbaba________

Mertens kanatlar içinde alternatif olacak tabiki şöyle bir kadro çok ideal olur.

bi tane daha yıldıza ihtiyacımız yok, 11 bence okey.

4-4-2 oynayacağız belli, gomisten çıkıp bozoku alabiliyorsak iyi olur çocuk hala bir yere gitmedi

onun dışında kanat ve stoper yedeği de gelirse ben tamamım

Belotti işine zaten ihtimal vermiyordum.
Alexis Marsilya'ya gidecek gibi duruyor.
Depay Dortmund'a.

kim kimin sevdasına, sevdası uğruna cefasına laf ediyorsa hak ettiği şekilde muamele görür. bu böyledir. şahsen ben orada olsam ve sabah eve dönecek olsam ve biri çıkıp sen boş adam dese, onu doldurmasını iyi bilirim.
Maganda maganda postlar atmayı keselim.

abim 43 yaşında ömrünün yarısı kapalıda geçti. şu an arkadaşlarıyla orada heyecanla bekliyor. hepsi 45 yaş civarı adamlar. sonra elemanın biri çıkacak siz boş adamsınız diyecek ha sen bu söylemini burada değil o adamların yüzüne karşı söyleyeceksin. ama tabi internette konuşmak kolay oluyor
Katılıyorum.İnsanların futbol sevgisini boşluk olarak değerlendiemek pek standart zeka ürünü degil zaten,pek kaale almayın,sosyolojik mevzuu bu bütün dünyada bir cok insan seviyor bunu.Farklı konusumca ciddiye alınacağınï düşünen ergenin teki muhtemelen.

-marşlarımız eşliğinde nöbet takibi
-uçak bekleyiş
-canlı yayın
-forumda biraz oyalanma

kapanış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt