Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Kumar'da en son ceketini kaybedip Istanbula donmus gibi hali var.Arda çok yorgun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kumar'da en son ceketini kaybedip Istanbula donmus gibi hali var.Arda çok yorgun
nerdeymis arda ya. ucaktan baya sonra inmiş olabilir.Arda çok yorgun
Uykuya kalmışnerdeymis arda ya. ucaktan baya sonra inmiş olabilir.
ya tamamen yok edelim demiyoruz zaten. iyi yanlarını alalım kötü yanlarını kesip atalım. mesela sebo reis denen adam necidir. gitti milyonluk oyuncuya tosttu herif ya. üçlü çektiricem reklam yapıcam diye türlü türlü hareketler falan. ya geçiniz. daha ağır yazarım da emeklerine saygımdan susuyorum.. genclerde problem yok onları yönetenler sıkıntılı. üst kadroyu komple temizle güzel olusum aslında.
mis gibi sosyal yardım projeleri yapıyorlar, çok güzel kareografiler düzenliyorlar. daha bilinçli insan toplulugu yaratmaya kalksalar iyi ama bunlarla takılan afallar kendini kaybeder bak cok net söylüyorum.
bana söyleyin cok elestirilen albayraktan farkı ne bu sebo denen adamın. albayraka sövüp seboyu görmezden gelmek mantık dışı. üstelik cemaatçi. aynı zamanda siyasi. yakısıyor mu gs a böyle isimler. dünya yıldızı adamlar gelmis ülkeye öncesi polis kavgasıyla sonrası ultraslan atkısı acmakla geçti. değer mi?
ben ordaki ortamı çok iyi biliyorum herkes polise kaynıyor da oraya nası geldi acaba konu. söliyim içip içip sapıtanların fevri hareketlerinden, küfürlü tezahuratlarından. fb ye bjk ye edilen değil direkt polise edilen küfürden. hatayi tek tarafta aramayın.
bir kez değil yirmi bin kez de söylesen dinlemiyor seni o grup kafasının dikine, kendini ve etrafını galeyana getiren hareketlere basvuruyor da ondan karısıyor ortalık.
fb polis arabası devirince anarşikler, biz polisle kavga noktasına gelince canii polis biber gazı sıktı. he canım hee öyle gercekten. fotoarenanın yayını izledim dayanamayıp kapadım artık. hepiniz orospu cocugusunuz tezahuratı yapılıyordu. komik olan oraya gelenin götünü de malını da koruyan adamlara deniliyor bu :d tövbe est.
yok abi olmaz olmayacak. ne zaman bu taraftar grupları dağılır şovu sahada yapmaya calışırız o zaman değişir bu düzen. insan gibi maç izlemek de, maçtan sonra kavgasız gürültüsüz stadtan ayrılmak da. iyi değil bu kutuplamıs duygular.
nerdeymis arda ya. ucaktan baya sonra inmiş olabilir.
yüzde yüz katılıyorum zaten. albayrak ı kötülemek için vermedim o örneği. albayrak ı kötüleyip ultraslana ses çıkaramayanlar için verdim.Albayrağa neden sürekli laf sokuluyor onu da anlamış değilim zaten. Galatasaray'a Abdürrahim Albayrak kadar her şeyiyle destek olan, gönülden çalışıp sürekli de başarılı olmuş biri neden sürekli taşlanıyor anlamsız. Bugün Erden Timur övülürken neden araya Albayrağa laf sokuluyor ne gerek var abi adam yıllarını, sağlığını parasını Galatasaray için harcamış bi adam, bizden biri. Sessiz sedasız ne kadar borcumuzu ödediği hep konuşulur camiada ufak ufak derken yıllardır yöneticiyken hep verenlerden. Birini överken diğerini yermeye gerek yok, kendi içimizdeki değerlere saldırmaya gerek yok.
Albayrağa neden sürekli laf sokuluyor onu da anlamış değilim zaten. Galatasaray'a Abdürrahim Albayrak kadar her şeyiyle destek olan, gönülden çalışıp sürekli de başarılı olmuş biri neden sürekli taşlanıyor anlamsız. Bugün Erden Timur övülürken neden araya Albayrağa laf sokuluyor ne gerek var abi adam yıllarını, sağlığını parasını Galatasaray için harcamış bi adam, bizden biri. Sessiz sedasız ne kadar borcumuzu ödediği hep konuşulur camiada ufak ufak derken yıllardır yöneticiyken hep verenlerden. Birini överken diğerini yermeye gerek yok, kendi içimizdeki değerlere saldırmaya gerek yok.
Buradan boey berkan harici kimse kalmaz kalmamali berkana da talip varsa bonservisli satilmaliSıra 1 kanat ve 1 stoper transferlerine geldi.
+3 tane U21 kuralına uyan oyuncu alma hakkımız VAR ve yabancı statüsünden sayılmayacak felan bence bunuda değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum.
Tabi bir yandan kadrodan artık vedalar bekliyorum.
Ömer Bayram
Oğulcan
Emre Taşdemir
İsmail Çipe
Sekidika
Cicaldau
Berkan/Taylan (ikisinden biri gider gibi)
Omar / Boey (İkisinden birine veda edilmeli)
Eren Aydın (Kiralık Gider)
Buradaki 11 futbolcunun en az 6 tanesine veda edilir düşüncesindeyim.
Gelenler kadar gidenlerde önemli bence.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eline saglık emeğine de sağlık ama ultraslan adlı olusum hk düşüncelerin neler? hani iğneyi karsımızdaki batırıp cuvaaldızla da kendimizi mi bi dürtsek acaba