Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Yabancı fazlası olan ifb ile yerlisi kalmayan tjk muhakkak yabancı sınırı için ağlayacaktır. Kaan Ayhan'ı falan istiyordum ama şu an yerliye fazla para gömmeye karşıyım. Gelecek sezon kaldırabilir bunlar sınırı. Altyapıdaki gencolara şans verelim rotasyonda. Ana kadro buna müsait hale geldi.
Cengiz hamlesi fena olmaz gibi. Hem Yunus'u hem Kerem'i yedekler. Yasak kalksa da, biri satılacak olsa da yerini dolduracak kalitede olur.

shomurodov u ts istiyorsa biz alalım ya çok iyi oyuncu boşver alexisi

Arda nin bu kadar itibarsizlastirmasina karşıyim kulübe para kazandırmis gitmis koyu bir Galatasaray li gel dediklerin de varini yoğunu koyuyor ben severim kendisini.
kendisi kendini itibarsızlaştırdı geçmişteki hareketleriyle, emin ol ki kendisinden başka hiç kimse bu konuda bir katkıda bulunmadı tamamen kendi eseri.

Arkadaşlar konudan bağımsız ama aylık beinsports ücreti nedir?
TV den değilde web/cep/tablet şeklinde ben 65 e tüm maçları + epl falan filan aldım . şu an 85 olmuş sanırım -aylık tabi (smart tv kafası için +10 TL alıyorlar bir de) (bunun için TV üyeliği OLMAYAN biri üye olması lazım - tek ödeme direk sezonluk)

TV için 209 du en son baktığımda

TV den değilde web/cep/tablet şeklinde ben 65 e tüm maçları + epl falan filan aldım . şu an 85 olmuş sanırım -aylık tabi (smart tv kafası için +10 TL alıyorlar bir de) (bunun için TV üyeliği OLMAYAN biri üye olması lazım - tek ödeme direk sezonluk)

TV için 209 du en son baktığımda
Teşekkürler rdas. Tv pahalıymış

Vala beini bende yenilemedim ıp tv kullan arkadaşlar memnun mu bi fikir verseniz ne yapalım ne edelim

Teşekkürler rdas. Tv pahalıymış
maalesef 15 yıllık üyeyim ... TV(uydu) aboneliği yüzünden hiç avantajım olmadı - cacıkta teklif etmediler.

o yüzden akrabayı üye yaptım (zaten laptoptan izliyorum ben odamda) ordan avantajlı değilde makul oldu diyelim diğerine göre. saçmalık aslında

Yapılması gereken hamleler (sırasıyla);

1- Ömer Bayram & Emre Taşdemir -> OUT
2- Boey -> Takımda Tutulmalı
3- Omar -> OUT
4- Ali Akman -> IN
5- Umut Bozok -> IN
6- Sekidika, Oğulcan, Çipe -> OUT
7- Mert Müldür -> IN
8- U21 Scouting Kanat (Sağ ve Solda oynayabilen)
9- U21 Scouting 6 No
10- U21 Scouting 10 No
11- Gomis -> OUT
12- Cicaldau, Eren Aydın, Berk Balaban, Taylan, Gökay Güney, Beknaz -> Kiralık (Doğru kulüplere, doğru şartlarda)

-------------------------------------Muslera(Okan/Batuhan)---------------------------------------
Dubois(Boey,Mert)--Nelsson(Luyindama/Metehan)--A.Kerim(Emin/Işık)--PVA(Kazımcan/Mert)
-----------------------------------Torriera(6Scout/Berkan/Baran)----------------------------------
--------------------------------------Oliviera(Midtsjö/Hamza)-------------------------------------
Yunus(7Scout/BAY/Ali Akman)--Mertens(E.Akbaba/10Scout)--Kerem(7Scout/E.Kılınç/Mertens)
--------------------------------------Sefer(Umut/Mertens/Ali)-------------------------------------

Cengiz hamlesi fena olmaz gibi. Hem Yunus'u hem Kerem'i yedekler. Yasak kalksa da, biri satılacak olsa da yerini dolduracak kalitede olur.
Yabancı sınırından bağımsız istenebilecek bir oyuncu Cengiz. Ama hem Türkiye'ye gelmez hem maliyetli hem de Yunus'un önünü kapatacak hamle olur kısa vadede.

Ekli dosyalar

• 1659871979324.webp
    1659871979324.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 94
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt