Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.642
- 18.180
- 2.228
Depaya joker diyenlerde var .Şaka mı bu depaya balon diyenler var![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depaya joker diyenlerde var .Şaka mı bu depaya balon diyenler var![]()
Cengiz hamlesi fena olmaz gibi. Hem Yunus'u hem Kerem'i yedekler. Yasak kalksa da, biri satılacak olsa da yerini dolduracak kalitede olur.Evet. Yabancı fazlası olan ifb ile yerlisi kalmayan tjk muhakkak yabancı sınırı için ağlayacaktır. Kaan Ayhan'ı falan istiyordum ama şu an yerliye fazla para gömmeye karşıyım. Gelecek sezon kaldırabilir bunlar sınırı. Altyapıdaki gencolara şans verelim rotasyonda. Ana kadro buna müsait hale geldi.
kendisi kendini itibarsızlaştırdı geçmişteki hareketleriyle, emin ol ki kendisinden başka hiç kimse bu konuda bir katkıda bulunmadı tamamen kendi eseri.Arda nin bu kadar itibarsizlastirmasina karşıyim kulübe para kazandırmis gitmis koyu bir Galatasaray li gel dediklerin de varini yoğunu koyuyor ben severim kendisini.
TV den değilde web/cep/tablet şeklinde ben 65 e tüm maçları + epl falan filan aldım . şu an 85 olmuş sanırım -aylık tabi (smart tv kafası için +10 TL alıyorlar bir de) (bunun için TV üyeliği OLMAYAN biri üye olması lazım - tek ödeme direk sezonluk)Arkadaşlar konudan bağımsız ama aylık beinsports ücreti nedir?
biz şuan tok satıcının kralıyız, onların ise ihtiyacı var stopere. direk 20-25 milyon çekeceksin, tek adım bile geri adım atmayacaksın
Yılın en iyi performans sergileyen o olmaya aday olacaktır düzenli oynarsalan jon snow gibi adami kaderine terk etmisiz ilk ic saha macinda bagrimiza basmak lazim
Teşekkürler rdas. Tv pahalıymışTV den değilde web/cep/tablet şeklinde ben 65 e tüm maçları + epl falan filan aldım . şu an 85 olmuş sanırım -aylık tabi (smart tv kafası için +10 TL alıyorlar bir de) (bunun için TV üyeliği OLMAYAN biri üye olması lazım - tek ödeme direk sezonluk)
TV için 209 du en son baktığımda
Emreden karaktersiz degil o yeter bana.kendisi kendini itibarsızlaştırdı geçmişteki hareketleriyle, emin ol ki kendisinden başka hiç kimse bu konuda bir katkıda bulunmadı tamamen kendi eseri.
maalesef 15 yıllık üyeyim ... TV(uydu) aboneliği yüzünden hiç avantajım olmadı - cacıkta teklif etmediler.Teşekkürler rdas. Tv pahalıymış
Yabancı sınırından bağımsız istenebilecek bir oyuncu Cengiz. Ama hem Türkiye'ye gelmez hem maliyetli hem de Yunus'un önünü kapatacak hamle olur kısa vadede.Cengiz hamlesi fena olmaz gibi. Hem Yunus'u hem Kerem'i yedekler. Yasak kalksa da, biri satılacak olsa da yerini dolduracak kalitede olur.