- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.024
- 4.608
Yabancı sınırı bu sene kalkmaz diyorum ama fener ve beşiktaş zorlanacağı için bir anda kaldiralabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NeBencede denayer net kotu stoper asla almamaliyiz
dediğin gibiydi de luyindama meselesi geçti,bitti artık ucuza bile elden çıkarılamayacak hale geldi.Lyundama haddini bilerek oynasaydı iyi paraya giderdi. Adam topla iyi olmadığı halde zorluyor. Akillanmiyorda. Yoksa hız ve hava topları için iyi bir defans
Basladik gene bekletmeye

bjkde la fuente kimle anılıyo 1. olmuş profil tıklamada
Mesiktasde la fuente kimle anılıyo 1. olmuş profil tıklamada
Duydun net kotu stoper okadar para imza parasi asla vermem
Sakatlanmasa çift haneli bonservisle ingiltere yapıyordu. Adami sakatlik ve milli takımının doktorları bitirdi.Lyundama haddini bilerek oynasaydı iyi paraya giderdi. Adam topla iyi olmadığı halde zorluyor. Akillanmiyorda. Yoksa hız ve hava topları için iyi bir defans
Hap vermişlerdi di mi buna tam kufurlukSakatlanmasa çift haneli bonservisle ingiltere yapıyordu. Adami sakatlik ve milli takımının doktorları bitirdi.
Bunlar mal mi?
Muleka yedege düsüyor, nkoudou sözlesme fesh mi o halde
Istedigi kadar sansli puan alsinlar kardes, sezon sonu bizim puanimiz daha fazla olacak cumhuriyetin 100. yilinda sampiyon biz olacaz, bu ülkenin en büyük camia ya sahip oldumuzu yine kanitlayacazİnşallah güzel kardeşim ama işte beleş puan alınca tjk fB iyice sinir oluyorum
N11de magazasi var ustat oradaki paketleri de ince derim
beinConnect - n11.com
beinConnect mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile beinConnect mağazasında sizi bekliyor!m.n11.com
Yeni pp h.o
Anlamadığınız konularda yorum yapmazsanız daha iyi olacak gibi.Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok
Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar
Tırt demesem de meh diyebilirim.denayerin tırt olduğu yönündeki msjlara katılıyorum