Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı bu sene kalkmaz diyorum ama fener ve beşiktaş zorlanacağı için bir anda kaldiralabilir

de la fuente kimle anılıyo 1. olmuş profil tıklamada

Denayer bizdeki zamanini iyi hatirliyorum önde topu karşilayamadigi için sürekli taa geriye kadar oyuncuyla koşardi oyuncu o ara zaten ceza yayina yaklasinca iş işten geçerdi net kötu stoper.Emin ondan cok daha iyi.

Lyundama haddini bilerek oynasaydı iyi paraya giderdi. Adam topla iyi olmadığı halde zorluyor. Akillanmiyorda. Yoksa hız ve hava topları için iyi bir defans
Sakatlanmasa çift haneli bonservisle ingiltere yapıyordu. Adami sakatlik ve milli takımının doktorları bitirdi.

Bunlar mal mi?
Muleka yedege düsüyor, nkoudou sözlesme fesh mi o halde

Mulekanin kariyeri tyler boyd ile ayni.olacak akillanmayan klup ne beklediler mulekayi alirken net acik alan oyuncusu devre arasinda kiralarlar mulekayi bombos bir oyuncu musauku da savunmasi hic yok.baslarina.bela.olacak alioski gibi

N11de magazasi var ustat oradaki paketleri de ince derim

Yeni pp h.o

derbilerde sıçıyor mu yayın, görüntü kalitesine falan bayağı laf etmişler bilemedim alsam mı beinconnect

Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok

Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar
Anlamadığınız konularda yorum yapmazsanız daha iyi olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt