Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.941
- 1.433
Gol krali olmus iste. Abdulkerim'e verdik o da ister yani. En iyi ihtimalle 800k falan olurBozok 1m Euroluk ne yapmis o kadar aliyor fransada maasi kac ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol krali olmus iste. Abdulkerim'e verdik o da ister yani. En iyi ihtimalle 800k falan olurBozok 1m Euroluk ne yapmis o kadar aliyor fransada maasi kac ki
çok geç lan. Ulan katarı memnun edecekler diye bu sıcakta maç yapıyor herkesmaçtan sonra salarlar bence
Bu kısmına çok güldümLig başladıktan sonra yapılamaması lazım adil ve hukuki bir ligde. Sonuçta eğer o kural ilk hafta geçerli olsaydı maçların sonucu değişebilirdi. Atıyorum Beşiktaş 8 yabancılı Kayseri'ye karşı oynadıysa biz de öyle oynamalıyız, tersi de geçerli. Devre arasında yapılırsa belki eh daha kabul edilebilir bir kural değişikliği olur ama aslında ona da katılmıyorum ben. Lig devam ederken kurallar asla değişmemeli.
1 isteseydi çoktan almıştık bence, önce 1.5 sonra 2 istedi diye haberler vardı fanatik cimbomlu göya.Gol krali olmus iste. Abdulkerim'e verdik o da ister yani. En iyi ihtimalle 800k falan olur
harika 1 topçu aldık
neden sabit oynayacaklarını düşünüyoruz ki?
aslında mertensin çıkışı sol kanat forvetti
belki kerem içeri kayınca bölgesini tutabilecek mertens çok işlevsel olabilir
ayrıca keremin sağ stoper bek arasına attığı koşuları ondan iyi görebilecek kimse de yok
harika 1 topçu aldık
Istedigini bulsaydi coktan bir yerlere imza atardi, yavas yavas istedigimiz noktaya gelecektir. TS de istedigi icin 1.2m bandinda biter herhalde1 isteseydi çoktan almıştık bence, önce 1.5 sonra 2 istedi diye haberler vardı fanatik cimbomlu göya.
frankurtun ali akmanın kaç maç oynayacağını falan umursadıgını sanmıyorum.ali defterini kapatmışlar.Ali ile ilgili planları olsa 1.5 mılyon euro satın alma opsiyonlu satmazlardı..Ayhan istemedi bir sey yapamayacağını bılıyordu ve yegenını aldırdı dıye çok eleştirilecektı.Basakşehir sivas karagumruk bıle ıstemedi göztepeye gidebildi.Bazen garipsiyorum. Ya haberlerden yada mevcut durumdan haberi yok galiba bazı arkadaşların, Ali Akman'ı Galatasaray isteyecek ve alamayacak öyle mi ? Yahu arkadaşlar mantığım almıyor yazdıklarınızı, burada frankfurt'un oyuncuyu 25 maçta oynatma şartı gibi bir durum var. Dolayısıyla Galatasaray ilk 11 oyuncusu olmayan birine böyle bir şart koşulmasını kabul etmiyor ve transferden vazgeçildiği için oyuncuyu Göztepe aldı.
Naber? :red:frankurtun ali akmanın kaç maç oynayacağını falan umursadıgını sanmıyorum.ali defterini kapatmışlar.Ali ile ilgili planları olsa 1.5 mılyon euro satın alma opsiyonlu satmazlardı..Ayhan istemedi bir sey yapamayacağını bılıyordu ve yegenını aldırdı dıye çok eleştirilecektı.Basakşehir sivas karagumruk bıle ıstemedi göztepeye gidebildi.
Tamam işte zaten Omar ve Sacha Boey de gitmeli bence. Dobuş+Ali Turap olmalı. İleri uçta da Gomis falan kalmaz bu takımda. Gider bu transfer döneminde teşekkür edilerek. İyi forvet olarak da Umut Bozok var işte. Bence harika bir yedek forvet. Adam gol kralı.İyi Türk santrafor yoksa sırf Türk diye transfer yapmayı doğru bulmuyorum.
Seferovic-Yabancı santrafor-Gomis(Mecbur)-Oğulcan yeterli. Yaparsın yani. Ondan önce 3 tane yabancı sağbek var takımda ona bakılmalı.
Ne alaka ki? Önceden de bu sıcakta oluyordu hep ilk hafta maçları. Antalya, Alanya ve Adana Demirspor deplasmanlarına gidecek takımlara Eylül ortasına kadar bol sabır yani.çok geç lan. Ulan katarı memnun edecekler diye bu sıcakta maç yapıyor herkes
iyilik Gustavo senden nbr.iyi olduk almadı boş ver.Göztepede göreceksın bu sene.Frankurt ışık olsa 1.5 mılyon opsıyonlu yollamazdı.Naber? :red: