Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başladıktan sonra yapılamaması lazım adil ve hukuki bir ligde. Sonuçta eğer o kural ilk hafta geçerli olsaydı maçların sonucu değişebilirdi. Atıyorum Beşiktaş 8 yabancılı Kayseri'ye karşı oynadıysa biz de öyle oynamalıyız, tersi de geçerli. Devre arasında yapılırsa belki eh daha kabul edilebilir bir kural değişikliği olur ama aslında ona da katılmıyorum ben. Lig devam ederken kurallar asla değişmemeli.
Bu kısmına çok güldüm 🙊

8+3 sezon içerisinde kolay kolay değişmez. Seneye değişir değişirse.

14 konusu da zaten 14 yabancı olabiliyor şu an kadroda.

neden sabit oynayacaklarını düşünüyoruz ki?

aslında mertensin çıkışı sol kanat forvetti

belki kerem içeri kayınca bölgesini tutabilecek mertens çok işlevsel olabilir

ayrıca keremin sağ stoper bek arasına attığı koşuları ondan iyi görebilecek kimse de yok

Mertens artık orta saha veya kanat gibi oynayabileceği fizik ve tempoda olmaz. Ya da oynarsa çabuk yorulur. Yani genelde Seferovic'in periferinde sol içe yakın falan takılır diye tahmin ediyorum, sevdiği alan da orası. Elbette alan değiştirdikleri kısa aralıklar olabilir ama kanat savunma sorumluluğu Kerem'de olacağı için Kerem maç genelinde geride konumlanır.

Ali Akman opsiyonsuz gitse eyvallah derdim düzenli oynama garantisi istenmiş olabilir ama opsiyonla goztepeye gitmek nedir abicigim ?

Bazen garipsiyorum. Ya haberlerden yada mevcut durumdan haberi yok galiba bazı arkadaşların, Ali Akman'ı Galatasaray isteyecek ve alamayacak öyle mi ? Yahu arkadaşlar mantığım almıyor yazdıklarınızı, burada frankfurt'un oyuncuyu 25 maçta oynatma şartı gibi bir durum var. Dolayısıyla Galatasaray ilk 11 oyuncusu olmayan birine böyle bir şart koşulmasını kabul etmiyor ve transferden vazgeçildiği için oyuncuyu Göztepe aldı.
frankurtun ali akmanın kaç maç oynayacağını falan umursadıgını sanmıyorum.ali defterini kapatmışlar.Ali ile ilgili planları olsa 1.5 mılyon euro satın alma opsiyonlu satmazlardı..Ayhan istemedi bir sey yapamayacağını bılıyordu ve yegenını aldırdı dıye çok eleştirilecektı.Basakşehir sivas karagumruk bıle ıstemedi göztepeye gidebildi.

frankurtun ali akmanın kaç maç oynayacağını falan umursadıgını sanmıyorum.ali defterini kapatmışlar.Ali ile ilgili planları olsa 1.5 mılyon euro satın alma opsiyonlu satmazlardı..Ayhan istemedi bir sey yapamayacağını bılıyordu ve yegenını aldırdı dıye çok eleştirilecektı.Basakşehir sivas karagumruk bıle ıstemedi göztepeye gidebildi.
Naber? :red:

İyi Türk santrafor yoksa sırf Türk diye transfer yapmayı doğru bulmuyorum.
Seferovic-Yabancı santrafor-Gomis(Mecbur)-Oğulcan yeterli. Yaparsın yani. Ondan önce 3 tane yabancı sağbek var takımda ona bakılmalı.
Tamam işte zaten Omar ve Sacha Boey de gitmeli bence. Dobuş+Ali Turap olmalı. İleri uçta da Gomis falan kalmaz bu takımda. Gider bu transfer döneminde teşekkür edilerek. İyi forvet olarak da Umut Bozok var işte. Bence harika bir yedek forvet. Adam gol kralı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt