Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.

1659913273380.webp

Oliveira’yi bazilari agir ve temposu dusuk oldugu icin pek begenmedi. Ben bu yuzden yanina Grillitsch dogru isim degil demistim. Grillitsch de biraz agir ve temposu dusuk. Taraftar transfermarkt degerine bakip oyuncu icin bos yere yangin yapti. Torreira ise dogru profil.
ben oliveira ile 4-2-3-1'in biraz riskli olabileceği fikrine kapıldım bugün. savunmada çok görünen bir oyuncu değil gibi. orta sahayı 2 kişiye emanet etmek başımıza dert açabilir.

1 dos + 2 merkez daha ideal olabilir gibi geldi. arkada torreira, önce mitşö ve oliveira gibi

Öyle tabii ki. Torreira’da böyle bir giriş yaparsa Sergio’nun işi zor açık konuşalım. Ciddi forma rekabeti olacak

Torreira-Midtsjö merkezde, önlerinde Sergio/Mertens dönüşümlü falan mı oynar acep, zaman zaman sola da atılır Mertens yine iş görür.

Hem Mertens hem Sergio kolay kolay kulübeye düşecek oyuncular değil ama Midtsjö'yü izleyince bi :) Forma rekabetlerini özlemişim ya

yani anca yedekler suan takimi
bi yedek icin 7 milyon mu verecegiz

suan ne katki verecegini anlayamadim evanderin
ekleme yaptım reis mesajıma sonradan. o paralara gereksiz ztn o konuda hemfikiriz. bakalım bence evanderi 5mnin altına salarlarsa bizimkiler alabilir son donemde salmazlarsa forvet+stoperle kapatırız transfer

Cicaldau’yu kiralik yollayip Midtylland’in Evander icin indirim yaptiktan sonra isi bitirmek lazim. Olmazsa son gunlerde firsat transferi kovalariz. Bir de kanat oyuncusu alinmali.

Ben ayrica Nelsson konusunda hareketlilik bekliyorum.

Muslera
van
Nelson
Dobou
Boey
Mitsju
Torreıra
Sergio
Seferovic
Gomis

10 numara
Kanat
Santrafor

Tansellerin yayını izledim. 1 stoper ve 1 forvet her halukarda alınacak diyor Tansel. Gideceklerden bağımsızmış. Miçonun menajeri Gentteki Olsen'i önermiş.

Bence bizimkiler alıcak o cocugu. Son maç yedek başlamış sözleşmesi 2023te bitiyor. Birden çok mevkiyi yedekliyor. Mantıklı bir transfer olur

yayın linkini bırakıyorum transferleri kaçıncı dkda söylediler hatırlamıyorum sorry.

Hem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.

Ekli dosyayı görüntüle 172572
Roma'nın bununla ilgili bir paylaşımı vardı. Taraftarın biri Cengiz'in attığı bir golü küçümsemişti ben de atarım ne var gibisinden al at bakalım diye sahaya çıkarıyorlar. 3 defa denemesine rağmen atamıyordu. Bu mal da o hesap :d

Kerem ve Yunus'u yedeklemek için bence Efecan'ı da almalıyız onların önüne bir isim doğru olmaz ama rekabet edebileceği bir isim olması daha doğru olur. Bence 2+1 sözleşmeye hayır demez rotasyonda da ciddi katkı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt