Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.212
- 9.610
- 2.568
Hem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben oliveira ile 4-2-3-1'in biraz riskli olabileceği fikrine kapıldım bugün. savunmada çok görünen bir oyuncu değil gibi. orta sahayı 2 kişiye emanet etmek başımıza dert açabilir.Oliveira’yi bazilari agir ve temposu dusuk oldugu icin pek begenmedi. Ben bu yuzden yanina Grillitsch dogru isim degil demistim. Grillitsch de biraz agir ve temposu dusuk. Taraftar transfermarkt degerine bakip oyuncu icin bos yere yangin yapti. Torreira ise dogru profil.
Öyle tabii ki. Torreira’da böyle bir giriş yaparsa Sergio’nun işi zor açık konuşalım. Ciddi forma rekabeti olacak
Irfan ve Valencia ile takas edelim yaHem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.
Ekli dosyayı görüntüle 172572
Asisti yapan mitsjo asistin asistini yapan emre asistin asistinin asistini yapan seferovice ne diyecek acabaHem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.
ucuz olsa sergioyu iyi yedekler aslında. ucuzdan kasıt 2-3m. gidip de evandere 7m falan vermemEvanderi ne icin aliyoruz biz ya
Zorla küfrettirecekler ya.. Madem o kadar kolaydı neden yıllardır bir forvet bulamadınız lan? Aldığınız tüm adamlar spastik çıkıyorHem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.
yani anca yedekler suan takimiucuz olsa sergioyu iyi yedekler aslında
ekleme yaptım reis mesajıma sonradan. o paralara gereksiz ztn o konuda hemfikiriz. bakalım bence evanderi 5mnin altına salarlarsa bizimkiler alabilir son donemde salmazlarsa forvet+stoperle kapatırız transferyani anca yedekler suan takimi
bi yedek icin 7 milyon mu verecegiz
suan ne katki verecegini anlayamadim evanderin

Roma'nın bununla ilgili bir paylaşımı vardı. Taraftarın biri Cengiz'in attığı bir golü küçümsemişti ben de atarım ne var gibisinden al at bakalım diye sahaya çıkarıyorlar. 3 defa denemesine rağmen atamıyordu. Bu mal da o hesap :dHem Seferovic'i hem de Muslera'yı yedekleyecek oyuncuyu buldum. İlaç olur bizim takıma.
Stoper zor 10 ve kanat gelmeli1foevet
1stoper
Daha geliyor haa