Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbaba'da yine klasik bir hazırlık döneminin ardından kendisine güvenerek yola çıkılamayacağını gösterdi, şaşırtmadı. tek maçtan kötülememek lazım diyen de çıkacakta 4 sene oldu be kardeşim ya, olmuyor, olmayacak gibi.

skora katkı harici oyuna sonradan girip tempo kazandıracak bi oyuncu da değil işin kötü tarafı, skor konusuna lafım yok nasıl yapıyorsa bir şekilde fırsatı yakalıyor ama yeterli değil. Bu sezonda olmayacak sanki
Bence ilk maçtan göstermesi iyi oldu. Evander maçı izlerken bunun yerine geliyorsa formayı kaptırmam demiştir.

t0vs8nh.jpg

Bugun 3 Puan
Haftaya giresunu evde yeneriz 3 puan
Oteki hafta umraniye deplasman 3 puan
Sonraki hafta trabzon oda deplasman 1 puan yeterli

Transferler icin en kaliteli en makul sozlesmeli adamlari almaliyiz fikstur musait

Ozellikle alacagimiz oyuncular 10, kanat ve santrafor atletik olmali bizde o tipte oyuncu hic yok
Antalya maçının gelmesiyle birlikte yorumlar daha pozitif hale evrildi. Trabzon dışında ilk maçlar makul görünüyor.

Gerçek zor periyot Kasımpaşa deplasmanıyla başlıyor bence. O maça kadar transfer dönemi bitmiş oluyor ve ilaveten transferlerin hepsi yapılmış olur diye düşünüyorum. Dursun Özbek işi sağlam tutacak bu sene.

necati'nin transfer yorumları gündem oldu ama programda pro gs takılmış galiba. öyle yorumlar var.
aslında böyle taraftarlığını gizlemeyen gs yorumcusuna ihtiyaç var ama neco tutunabilir mi bilmiyorum.

Nelsson satılırsa Kaan'ın yanında Müldür'ü de gitmişken alalım diyebiliriz. Bildiğim kadarıyla sağ bek dışıbda sol bek ve stoper oynayabiliyor. Boey elden çıkarılır öyle olursa, 1 yabancı daha azalır.
Kaan Ayhan icin Sassuolo 5m euro istiyormus degmez. Nelsson giderse yerine yine satisindan para kazanabilecegimiz yabanci bir stoper alinmali.

necati'nin transfer yorumları gündem oldu ama programda pro gs takılmış galiba. öyle yorumlar var.
aslında böyle taraftarlığını gizlemeyen gs yorumcusuna ihtiyaç var ama neco tutunabilir mi bilmiyorum.
bizim gs yorumcuları bi noktadan sonra objektif olayım biraz yea moduna girip iyice göt oluyorlar, o evreye gelmezse iyi

nelsson'u sezon içinde satacak olursak gelen para ile beke mert müldür'ü transfer edip orta halli bir stoper almak çok mantıklı olur diye düşünmekteyim.

ama bunu uygulamak ne derece mümkün bilemiyorum

Okan hocanın Yunus'u çıkarıp Gomis'i sokması tamamen taktik işiydi çünkü Yunus o dakikaya kadar müthiş işler yapmıştı ama sistem gereği Emre Kılınç'ı sağa atıp 4-4-2'ye döndü golde böyle geldi. Seferovic muhteşem taşıdı, Emre kötü bıraktı, Mitso müthiş kontrol ve pasıyla, Gomis tam golcü vuruşuyla maçı kazandık aslında tam planı işledi.

Feyyaz denen it beinsporda bjk amigosu gibi takiliyor kimse sesini cikarmiyor
Necoyami takilmislar

Destek olacagiz kardesim bizden kimseyi yedirmeyecegiz ite kopege

Okan hocanın Yunus'u çıkarıp Gomis'i sokması büyük taktik işi çünkü Yunus o dakikaya kadar müthiş işler yapmıştı ama sistem gereği Emre Kılınç'ı sağa atıp 4-4-2'ye döndü golde böyle geldi. Seferovic muhteşem taşıdı, Emre kötü bıraktı, Mitso müthiş kontrol ve pasıyla, Gomis tam golcü vuruşuyla maçı kazandık aslında tam planı işledi.
kılınç'ın orada boş pası kötü vermesi çok üzücü

Bugun oynayan mevcut kadro ile ilk 5 yapariz ama asla sampiyon olamayiz

Torreira mertens ile ilk 2yi tuttururuz

3 4 takviye ile sampiyon oluruz

Okani oyun kurgusunda begenmedim (ilk haftadan mazur goruyorum sonra ki haftalar tekrarlarsa tam detayli yazarim sorununu)
Ama degisiklikler 10 numaraydi

Kaan Ayhan icin Sassuolo 5m euro istiyormus degmez. Nelsson giderse yerine yine satisindan para kazanabilecegimiz yabanci bir stoper alinmali.
Öne alacağımız adam +3 katkı yapacaksa Nelsson'dan sonra Kaan'a -1 düşüşü tolere edebiliriz. Marcao'dan sonra Abdülkerim'de oluşan eksi orta sahayı Berkan ve Taylansız kurabilmemize sebep oldu ve oradan en az +4 diyebiliriz. 3-4.sınıftan 1-2.sınıfa geldi orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt