- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
TodoFichajes nedir yav
18.5 milyon euro diyorlar Nelsson icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir öncelikleri Vargas ve Onur Bulut
Mertens cozecekCeza sahası içinde bazen saçmalıyoruz ona çare olacak adam lazım. Dün Akbaba, Kerem 2-3 kez saçmaladı.
Yerli wan BissakaOnur Bulutu biz almaliydik
Türk oyuncu olsa kerem 11 i rüyasında görürKerem bu bencillikle devam ederse kesik yer.
Nelssonu severim de 18de iyi para yaTodoFichajes nedir yav
Depay'ı alacaklarını düşünmüştümAlexis Sanchez bu takima artik cok ekstra olur yav Mertens'den sonra.
Dortmunda sasirdim ben. Modeste veya Dzekoya dustu mu bunlar. Sampiyonlukdan erken vazgecmisler
FCK kac para koparacak acaba bu transferdenNelssonu severim de 18de iyi para ya![]()
Aston Villa?3-4 transfer yerine tek transferle fişi cekelim uzay takımını kuralım.![]()
Sağ beke dubois alarak hata yaptık kayseride ki onur veya bünyamin gibi birini alıp idare edecektikAntalyadaki Bünyamini çok beğendim dün. Emre kılınç+bir miktar paraya transfer edelim derhal.

Keyiflerinden düşmediler , Haller'i aldılar adam kanser oldu. Geçici bir çözüm olması açısından Modeste gayet iyi hamle yahu.Alexis Sanchez bu takima artik cok ekstra olur yav Mertens'den sonra.
Dortmunda sasirdim ben. Modeste veya Dzekoya dustu mu bunlar. Sampiyonlukdan erken vazgecmisler
@Kolpa Kemal KürekSağ beke dubois alarak hata yaptık kayseride ki onur veya bünyamin gibi birini alıp idare edecektik
şimdi iki stoperi yabancı yapabilirdik veya kanatlardan birini yabancı yapardık sağ beke yabancı almak büyük bir risk ve yanlıştı bence
acilen çaktırmadan 5 milyon yapalım, belki biri çıkış maddesi azmış deyip alabilir.O değil de Cicaldau'nun 25 milyon € serbest kalma bedeli vardı.![]()