Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer’in istenmemesini anlarım da bizdeki haliyle hala hatırlayıp istenmemesini anlamıyorum bu adam 3-4 sene Lyon’da oynadı CL de oynadı tecrübelendi üstüne koydu. Çok para istiyor derseniz zaten eyvallah ama bizdeki şu maçta şöyleydi bu maçta böyle kötüydü demek komik oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
Alinacak olan yuksek maasli tecrubeli oyuncularin tutacagini nereden biliyorsun peki? Tutmayan isimleri yazalim mi? Liste uzun olur.

Onyekuru, Bruma, Denayer, Saracchi, Telles, Gedson, Marcao, Nelsson, bunlar genc degil miydi? Neden sadece gecen sezonun isimlerini ornek veriyorsun?

yav bu dediğin 6 sezon önce adam 21-22 yaşındayken oldu. Hiç mi kendini geliştirmedi bu herif 6 senede?
Hocam belliki gelişip gelişmediğini sen de bilmiyorsun. Yani 6 sezon önceki hali iyi değil, 6 senede ne oldu ne bitti onu da bilmiyorsak neden bu oyuncuyu talep ediyoruz?

O esnada adını sanını duymadığımız 2 stoperden 35M euro satış elde etmek üzereyiz. Yani bir başkasını bulabiliriz yeniden. Neden denayer?

Denayer fikrimi değiştirdim. Dün akşam ki maçın özetini tekrar izledim de bizim gerçekten geriye atılan toplarda hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Dün Nellson da çok yavaş kaldı savunma arkasına atılan toplarda.

Dunyada nelson ve denayerden baska binlerce stoper var karsilastirilmasi sacma
Nelsonu satıyorsan onun yerine yine potensiyeli belli piyasasi olan genc birini al gel

Ligdeki kar şampiyon olduktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Şampiyon olamazsan bi boka yaramıyor o oynadığın sene. Hoş şampiyon olsan bile gitmek zor da artık. Abi gözünü seveyim başarı olmadan, göze hoş gelen oyun olmadan ben bu takımı niye izliyeyim? Dow Jones'da hisse takip edeyim o zaman.
bunu sürekli hale getirmek için o Dow Jones gibi takip etmen lazım.

Defans için scout çalışmalarına başladım 10 dk ya geliyorum wonderkid isimler ile.

Hakem olayına katılıyorum kaybettigin değil kazandigin maçtan sonra hakem diye konuşacaksın bu ligte maalesef yine çok zayifiz bu konuda,dünkü itliklerin sebebi ise orta hakemden ziyade vardaki karaktersizdi bana gore
Sergen gibi yapacaksın. Salya sümük yardıracaksın haklı olsanda olmasanda

tam böyle ifade etmedi biraz algıda seçicilik olmuş hocam sizin ki. denayer tek hamleli stoper değil ilk topu rakibe bırakıp müdahale-mücadele etmeyi daha çok seviyor ama yetenekli oyunculara karşı bu başına bela açabilir gibi bir şey söyledi.

zorlamıyor gibi bir ifade değildi o
eski zaman net hatırlamıyor olabilirim. ben defansta sertlik taraftarıyım ısıracak itecek bozacak bir şekilde forveti. bir sonraki pozisyonda çekinecek yaklaşmaya oyunu bozulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt