- 12 Ocak 2013
- 50.845
- 60.209
- 4.323
Nelson için satış rakamın nedir renktaş.Biz bu savunma hattiyla TRde 13. oldugumuza gore sevilla yuksek ihtimal kume duser. XD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson için satış rakamın nedir renktaş.Biz bu savunma hattiyla TRde 13. oldugumuza gore sevilla yuksek ihtimal kume duser. XD
Stoper 2lisi ve sol bekle ve 6 numara iyi oyuncuya benziyor bi biz yapamadık şöyle transferler heaaaa
fernando son döneminde TR'de beğenilmiyordu
En pahalılarından kurdum işte karıştırmatorres yerine isco

Alinacak olan yuksek maasli tecrubeli oyuncularin tutacagini nereden biliyorsun peki? Tutmayan isimleri yazalim mi? Liste uzun olur.Abi işte aynı yanılgıya düşüyorsun. Cica, Morutan, Boey, Muhammed vs de aynı amaçla alındı ama cacık olmadı mesela. Gelen genç adamın tutacağını nerden biliyorsun. Tutmazsa stoper gibi bir mevkide garanti adamın olmadan ne kadar dayanabilirsin? Avrupa kulüpleriyle gayet de adı geçti transfer sezonunun başında, istediği para çok fazla olduğu için diğer alternatiflere yöneldi kulüpler hep. Griliş de kimseyle imzalamadı o da mı kötü oyuncu?
Hocam belliki gelişip gelişmediğini sen de bilmiyorsun. Yani 6 sezon önceki hali iyi değil, 6 senede ne oldu ne bitti onu da bilmiyorsak neden bu oyuncuyu talep ediyoruz?yav bu dediğin 6 sezon önce adam 21-22 yaşındayken oldu. Hiç mi kendini geliştirmedi bu herif 6 senede?
Su anda tok satıcıyı oynayıp yükseltmeye çalışırım lakin normal şartlarda 18mye sevillaya sırtımda taşırım. Saçmalamaya gerek yok.Nelson için satış rakamın nedir renktaş.
bunu sürekli hale getirmek için o Dow Jones gibi takip etmen lazım.Ligdeki kar şampiyon olduktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Şampiyon olamazsan bi boka yaramıyor o oynadığın sene. Hoş şampiyon olsan bile gitmek zor da artık. Abi gözünü seveyim başarı olmadan, göze hoş gelen oyun olmadan ben bu takımı niye izliyeyim? Dow Jones'da hisse takip edeyim o zaman.
Sergen gibi yapacaksın. Salya sümük yardıracaksın haklı olsanda olmasandaHakem olayına katılıyorum kaybettigin değil kazandigin maçtan sonra hakem diye konuşacaksın bu ligte maalesef yine çok zayifiz bu konuda,dünkü itliklerin sebebi ise orta hakemden ziyade vardaki karaktersizdi bana gore
Kötü stoper diyenler vardı Fener ile adı geçerken.Nino 25 yaşındaymış. Daha genç arayalım. @Sami Karakoç
eski zaman net hatırlamıyor olabilirim. ben defansta sertlik taraftarıyım ısıracak itecek bozacak bir şekilde forveti. bir sonraki pozisyonda çekinecek yaklaşmaya oyunu bozulacaktam böyle ifade etmedi biraz algıda seçicilik olmuş hocam sizin ki. denayer tek hamleli stoper değil ilk topu rakibe bırakıp müdahale-mücadele etmeyi daha çok seviyor ama yetenekli oyunculara karşı bu başına bela açabilir gibi bir şey söyledi.
zorlamıyor gibi bir ifade değildi o