- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vınla Furkan. Okuduğunu anlama kabiliyetinin yeterli düzeyde olduğunu düşünmüyorum.Nelson ile alakalı seninle konuşmamda laf geçtimi. Ne alaka şimdi nelson.
Sen dedin Avrupa takımları adama teklif götürmüyor diye. Ben de tak karşına çıkardım Torino'nun teklif yaptığını. Detaylı araştırmadım belki daha fazla Avrupa takımı vardır ilgilenen.
Bana diyorsun maç izlemeden verilerle yorum yapma diye sen peki vasat olduğuna dair yorumu nasıl yaptın. Göz yerine başka bir organla mı?
18+Monchi'de olabilir mantıklıBiz Monchi’yi alalım hem ucuza alır hem pahalıya satar. Adam herşeyin yarı fiyatını teklif ediyor.
Hadi oradan. Değerlendirmeyin bile şunu.
mental + istikrar + 2 yaş genç + maç tecrübesi + erken yaşta kaptanlık + milli oyuncu + denmark passport.marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
welcome
Senin sorunun bu karşıdaki kişiyle tartışmayı beceremiyorsun. Hakarete kaçıyorsun karakterinin zayıflığını veriyorum.Vınla Furkan. Okuduğunu anlama kabiliyetinin yeterli düzeyde olduğunu düşünmüyorum.
videoyu izlemek gerek bu suali yanıtlamak içinis yapar mı
kafa toplarinda da en az Nelsson kadar iyi olmalı. Bu işi ucuza biraz zor çözeriz yalnız üstadnelson gıderse ben atletik bi stoper istiyom abdülün yanına abdül biraz yavaş kalıyor
arkayı toparlamalı
anadolu ekibleri arkaya adam sarkıtarak gol aramakta
onerım dany tarzı
yok ebesinin danysinelson gıderse ben atletik bi stoper istiyom abdülün yanına abdül biraz yavaş kalıyor
arkayı toparlamalı
anadolu ekibleri arkaya adam sarkıtarak gol aramakta
onerım dany tarzı