Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson ile alakalı seninle konuşmamda laf geçtimi. Ne alaka şimdi nelson.

Sen dedin Avrupa takımları adama teklif götürmüyor diye. Ben de tak karşına çıkardım Torino'nun teklif yaptığını. Detaylı araştırmadım belki daha fazla Avrupa takımı vardır ilgilenen.

Bana diyorsun maç izlemeden verilerle yorum yapma diye sen peki vasat olduğuna dair yorumu nasıl yaptın. Göz yerine başka bir organla mı?
Vınla Furkan. Okuduğunu anlama kabiliyetinin yeterli düzeyde olduğunu düşünmüyorum.

1659961087962.webp

1659961099195.webp

İspanyol Süleyman Hurma takımdan uzak dur

marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
mental + istikrar + 2 yaş genç + maç tecrübesi + erken yaşta kaptanlık + milli oyuncu + denmark passport.

şuan marcao bencede daha iyi fakat 2 sene sonra nelsson nerelerde olur bilemeyiz.

marcaonun ilk geldiği seneyle şuan arasında da çok fark var...

nelson marcaonun 2 katı mac oynamıstır

+ herif kaptan

Nelsson 20 milyon Euro gibi bir rakama satılırsa
Bu parayla denayer,rugani,Kaan,Mert müldür’ü alırsın

nelson gıderse ben atletik bi stoper istiyom abdülün yanına abdül biraz yavaş kalıyor
arkayı toparlamalı

anadolu ekibleri arkaya adam sarkıtarak gol aramakta

onerım dany tarzı

Avrupa’da 24 gun sonra transfer donemi bitiyor. Bu hafta ispanya ligi basliyor. Monchi 10-15 milyon euro’ya iyi stoper bulamadigi icin tekrar Nelsson icin bastiriyor. Nelsson’un menajeri istanbul’a geldigine gore Nelsson ile anlastiklarini dusunuyorum. 12-13 milyon euro falan gecelim. 18m + 2m bonus versinler anlasalim. Yonetim su pazarlik isini ogrensin artik.

nelson gıderse ben atletik bi stoper istiyom abdülün yanına abdül biraz yavaş kalıyor
arkayı toparlamalı

anadolu ekibleri arkaya adam sarkıtarak gol aramakta

onerım dany tarzı
kafa toplarinda da en az Nelsson kadar iyi olmalı. Bu işi ucuza biraz zor çözeriz yalnız üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt