Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Sana tuhaf gelmesi normal futboldan anlamadığın için de, Marcao dengesiz bir profil, değerini düşüren temel etken o. Bunun dışında ağır bir stoper ve hava topu avantajı da yok.

Herkes iyi ayağa bakılıyor diyor da o iyi ayaklı adamların fiziksel özellikleri de hayvan gibi.

marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Marco'nun kavga olayı da var. Biz unuttuk ama elin avrupalısı kendi takım arkadaşına maç esnasında girişmesini kolay unutmuyor.

nelsson transferinde asıl riski biz aldık. hiç ülkesinden çıkmamış 22 yaşındaki stopere 7 mil € para gömdük.
o adam geldi başka ligde 1 sezon çatır çatır oynadı, avrupa liginde marcaoyla takımın en iyilerinden oldu. sevilla için bu işin riski felan yok yani.

7 mil € para bayıldığımız adama 3-5 milyon kar edip satacaklarını düşünmüyorum.

16 ne ya Sevilla cepinde akrep mi war
F5DBD3CF-E13A-44A0-9A21-1ACA6B103C47.webp

Sana tuhaf gelmesi normal futboldan anlamadığın için de, Marcao dengesiz bir profil, değerini düşüren temel etken o. Bunun dışında ağır bir stoper ve hava topu avantajı da yok.

Herkes iyi ayağa bakılıyor diyor da o iyi ayaklı adamların fiziksel özellikleri de hayvan gibi.
çok kırıldım, her an forumu terk edebilirim.

ama cevap olarak s.g yazacaksın muhtemelen :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt