Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Nrlsonu satan şampiyonluğu satar bkz meira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana tuhaf gelmesi normal futboldan anlamadığın için de, Marcao dengesiz bir profil, değerini düşüren temel etken o. Bunun dışında ağır bir stoper ve hava topu avantajı da yok.marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Ali Koç bizim foruma sızmışNelsson 20 milyon Euro gibi bir rakama satılırsa
Bu parayla denayer,rugani,Kaan,Mert müldür’ü alırsın
Sütünü iç uyu onur beni yorma.Vınla. Bu da son mesajımdır sana.
Metehanla Emin varken ondan daha kötüsünü alacak değiliz üstat.Tayyip Talhaya kulübümüzden teklif gitmesi yakındır
yok ebesinin danysi
+robson reisTayyip Talhaya kulübümüzden teklif gitmesi yakındır
Marco'nun kavga olayı da var. Biz unuttuk ama elin avrupalısı kendi takım arkadaşına maç esnasında girişmesini kolay unutmuyor.marcao'dan daha değerli olması tuhaf geliyor bana
ab pasaportu var ama bence marcao'dan geride bir herif. enteresan bir piyasa var
Metehanı pek tanımıyorum ama Emin'den çok daha iyi olduğuna eminim reis. Avrupaya gitti gidecek zaten Sancak parada diretiyorMetehanla Emin varken ondan daha kötüsünü alacak değiliz üstat.
16 ne ya Sevilla cepinde akrep mi war
çok kırıldım, her an forumu terk edebilirim.Sana tuhaf gelmesi normal futboldan anlamadığın için de, Marcao dengesiz bir profil, değerini düşüren temel etken o. Bunun dışında ağır bir stoper ve hava topu avantajı da yok.
Herkes iyi ayağa bakılıyor diyor da o iyi ayaklı adamların fiziksel özellikleri de hayvan gibi.

Keşkeeee. Luyindama'nın tekrardan futbolcu olması beni de mutlu eder ama kendisi umutsuz vaka.Luyindama 28 yaşında eski halinin yarısını oynasa Arabistan'a satarız her türlü