Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer halen boştaysa bizi beklemesinden başka açıklaması olamaz yönetim Nelsson'un da satılma planına karşı biz seni alacağız demiş olabilir mi ?

Kaan Ayhan'ı Abdülkerim'e benzer şartlara düşürme ihtimalimiz yoktur di mi? Kimse istemiyor ama ben 3 bölgeyi yedekleyen bir yerli olarak sıcak bakıyorum. Kaan Ayhan + Nelsson kadar tecrübeli olmasa da Nelsson potansiyelinde bir kuzeyli alsak hoş olabilirdi.
5 bonservis 2 maaş.

Asla verilmez.

Çağlar Söyüncü’nün Leicester’dan ayrılacağı söyleniyor. 3’lü savunmada yerini bile Amartey’e kaptırmış durumda. Ne dersiniz?

Olur da Fofana -ki müthiş bir çocuk- Chelsea ile anlaşırsa sanmıyorum Çağlar’dan çıksınlar.

Bu denayer iyi araştırılmalı.

1-) niye bu kadar boşta kaldı ?

2-)Geçen sene sakatlıktan sonra sadece 1 maç oynamış sakat olmadığı halde bu kadar 10 haftadan fazla 3 kez kadroya alınmış sadece 1 kez oynamış sonrası kadroya bile alınmamış. Ligin 2.yarısı neredeyse yok
Bizi bekliyor. Tam bir Galatasaray sevdalısı.

Çağlar Söyüncü’nün Leicester’dan ayrılacağı söyleniyor. 3’lü savunmada yerini bile Amartey’e kaptırmış durumda. Ne dersiniz?

Olur da Fofana -ki müthiş bir çocuk- Chelsea ile anlaşırsa sanmıyorum Çağlar’dan çıksınlar.
Hüseyin harbiden Kuş musun derim. Ne Çağlar'ı?

Juventus ve Galatasaray aynı anda bir topcuyu isterse o topcuyu Galatasaray alır. Relax.
Bir topçuyu bizimle birlikte birbaşka takımda istiyorsa o topçuyu diğer takım alır. Tek opsiyon biz isek o zaman biz alırız. Benim son yıllarda gördüğüm durum buydu renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt