- 18 Temmuz 2009
- 82.197
- 240.324
- 5.263
Nelsson'a asla zamlı sözleşme verilmemeli.
25 üstüne zaten satamayız, saçmalamasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omeragic’i onerenler var, 1 yil sozlesmesi kaldi o olabilir ama oyuncu hakkinda bilgim yok.Kim bu Paratici mi
2 yerli stoper riskli bence.
Bence pek seçenek yok.
Kopenhag ŞL yapamadı diye Nelsson biraz fırsat işiydi.
Böyle 6-7 bonservis 800 bin maaşlı birini bulamayız gibi.
Dortmund yapmazsa bizde Depay.Nevzat Dindar: "Depay listede yer alıyor."
5 bonservis 2 maaş.Kaan Ayhan'ı Abdülkerim'e benzer şartlara düşürme ihtimalimiz yoktur di mi? Kimse istemiyor ama ben 3 bölgeyi yedekleyen bir yerli olarak sıcak bakıyorum. Kaan Ayhan + Nelsson kadar tecrübeli olmasa da Nelsson potansiyelinde bir kuzeyli alsak hoş olabilirdi.
Bizi bekliyor. Tam bir Galatasaray sevdalısı.Bu denayer iyi araştırılmalı.
1-) niye bu kadar boşta kaldı ?
2-)Geçen sene sakatlıktan sonra sadece 1 maç oynamış sakat olmadığı halde bu kadar 10 haftadan fazla 3 kez kadroya alınmış sadece 1 kez oynamış sonrası kadroya bile alınmamış. Ligin 2.yarısı neredeyse yok
Cicaldau = Kaan takası makul5 bonservis 2 maaş.
Asla verilmez.
Yarı yarıya olsa alınmasını isterdim de bu paralar çokmuş.5 bonservis 2 maaş.
Asla verilmez.
sevillaya teklifini artır mesajı diye algıladım bu haberiNelsson'a asla zamlı sözleşme verilmemeli.
We have Dursun, they don't. Juventus akıllı olsun reyiz.Juventus Mertens transferinin intikamını alacak gibi.
Hüseyin harbiden Kuş musun derim. Ne Çağlar'ı?Çağlar Söyüncü’nün Leicester’dan ayrılacağı söyleniyor. 3’lü savunmada yerini bile Amartey’e kaptırmış durumda. Ne dersiniz?
Olur da Fofana -ki müthiş bir çocuk- Chelsea ile anlaşırsa sanmıyorum Çağlar’dan çıksınlar.
Burak Elmas olsa 25 m euro serbest kalma bedelini sözleşme uzatır 20 m euro'ya çekerdi.
Sakat diyorlar.Omeragic’i onerenler var, 1 yil sozlesmesi kaldi o olabilir ama oyuncu hakkinda bilgim yok.
Bir topçuyu bizimle birlikte birbaşka takımda istiyorsa o topçuyu diğer takım alır. Tek opsiyon biz isek o zaman biz alırız. Benim son yıllarda gördüğüm durum buydu renkdaş.Juventus ve Galatasaray aynı anda bir topcuyu isterse o topcuyu Galatasaray alır. Relax.
Kim?msjları okuyor ve inanamıyorum