Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünlü gacılar bizim yazar buna birkaç haftaya zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk almasın ya başına bela olur. Musleracım bulsun Uruguaydan şöyle helal sütü emmiş birini.

Şaka bi yana futbolcular için eş seçimi çok önemli hemen hepsi cahil, barzo ve eğtimsiz oldukları için yanlarındaki eş kaliteliyse iyi seviye atlayabiliyorlar. Volkan ayısı evlendikten sonra oturmayı kalkmayı konuşmayı öğrendi. Şimdilerde sanat koleksiyonculuğu falan yapıyor.

Keza Fatih hocanın imaj ve pr başarısında da eşinin ve kızlarının çok çok büyük payı var. Arda sıçtı ama o konuda bence hiç gelişim kaydedemedi, başına ne geldiyse evlendikten sonra geldi ilginç şekilde

Şu Torreirayı evlendirelim hemen, çocuk mocuk derken aile adamı olsun, hem iyice buraya yerleşir hem performansı artar

Günaydın büyük Galatasaray taraftarları. Yavaştan kanat forvet duyumlarının ortaya dökuleceği bir gün olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Stopere tecrübeli adam istiyorum ben Sergio Ramos gibi birini bulurlar imşallah

Günaydin güzel rtaslarim, dün güzel eglendik ama bu Nelsson isi beni tedirgin ediyo bu Monchi denen kel bizi ne yapip edip soymak istiyo Marcao zaten ucuza gitti Nelsson da dik durmamiz lazim 25m getirmeyen uzasin

Günaydin güzel rtaslarim, dün güzel eglendik ama bu Nelsson isi beni tedirgin ediyo bu Monchi denen kel bizi ne yapip edip soymak istiyo Marcao zaten ucuza gitti Nelsson da dik durmamiz lazim
Nelson ucuza gitmez görürsünüz abi Marcao kendi karaktersizliği yüzünden öyle oldu nelsona seni satmayacağız kal dersen kalır iş ahlakı olman topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt