- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
gene başa sarıyoruz oyuncu gitmek istiyorsa o fiyatlara çıkmazlar. monchi deyyusu oyuncuları ayartıp sonra kulübe geliyo gözükenMarcao'da madde yoktu. 25'i getirsin gitmekte özgür sonuçta..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gene başa sarıyoruz oyuncu gitmek istiyorsa o fiyatlara çıkmazlar. monchi deyyusu oyuncuları ayartıp sonra kulübe geliyo gözükenMarcao'da madde yoktu. 25'i getirsin gitmekte özgür sonuçta..
yoh artık, sanki bana de ligtKaan Ayhan için klübü 5 kendi yıllık 2 istiyomuş dünyada kalan son stoper olsa gene vermem o paraları.Luyindama'yı oynat daha iyi
Bizim kadro dışı bırakma lüksümüz yok ta , oyuncunun kadro dışı kalma lüksü var mı? Eli güçlü olan biziz kapı gibi 4 yıl sözleşme var yoksa rezerve takımavala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.
kim alacak sonra rezerv ligde oynamış adamı ?Bizim kadro dışı bırakma lüksümüz yok ta , oyuncunun kadro dışı kalma lüksü var mı? Eli güçlü olan biziz kapı gibi 4 yıl sözleşme var yoksa rezerve takıma
heralde en kısası manu'daki martinezyonetiminin yeni stoperinin 1.68 boyunda olacagini dusunuyorum
ele avuca sigmayan bir stoper , var mi listenizde boyle birisi![]()

yonetiminin yeni stoperinin 1.68 boyunda olacagini dusunuyorum
Yaşlı kurt, tam aradığımız tecrübeli stoper. Ligi de tanıyor hemen gelsin başlasınyonetiminin yeni stoperinin 1.68 boyunda olacagini dusunuyorum
Yaw senin daha hangi mevki de oynadığın bile belli değil birde utanmadan 2m€. İştiyorsun.Kaan Ayhan için klübü 5 kendi yıllık 2 istiyomuş dünyada kalan son stoper olsa gene vermem o paraları.Luyindama'yı oynat daha iyi
Bu sefer fark etmez. Marcaodaki problem, adamin kontrati 2024 de bitiyordu.vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.
insallah dediğiniz gibi olurBu sefer fark etmez. Marcaodaki problem, adamin kontrati 2024 de bitiyordu.
Burada hem uzun kontrat var + Cikis bedeli var

Ben geçenlerde bunu söylediğimde linç ediliyordum nerdeyse. Neymiş efendim çoluk çocuk mu yetiştirecekmişiz, oyuncu satmaya gerek yokmuş sportif başarıyla gelirlerimizi artırmamız gerekiyormuş.Biraz da eleştiri. Kulübün gelecegini sadece hadi gayrimenkul yapalım satalım da borçları kapatalım diyerek kurtaramazsın. Takımlardaki alım satım sirkülasyonunu sağlaman lazım. Bu sene böyle transferler yapılabiliyorsa, biraz da geçtiğimiz senelerdeki başarılı olmuş scout transferlerine güvenerek yapıyorsun. Bundan sonraki yapılacak transferler genç olmalı, ileride satışı yapılabilecek oyuncular olmalı. Futbol takımı her sene alımıyla satımıyla kulübe yük olmadan kendi kendini döndürebilmeli.