- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli kurali varken cok zor.Sanchez yedek kalmaz bence
o herif sol stoper ya dün ben de düşündüm de abdülkerimle zor gibi. hem lens de az bucuk piyasa yaptı epey tuzlu olur diye dusunuyorum ama kesinlikle iyi stoperdün mesajda yazdıydım facundo diye
Sevillasaray olmayı kafalarına takmışlartelles - marcao - nelsson önlerinde fernandoyla sevillanın başarısız olma şansı kalmadı.

Kent'i satacak Rangers. Sözleşmesinin sonu. Ona da yatırım düşünülebilir. 26 yaşında ama İngiliz pasaportu olması avantaj. Tekrar satış yapılabilir.Temas sevmeyen oyuncu istemiyorum Adnan ya da justin gibi.
Justin'i tanımıyorum gerçi ama yumuşak gibi duruyor o da.
ne yazık ki nellsonu satmak mecburiyetindeyiz
klüpte para kalmadı
24 harcadık bonservislere ki daha harcayacağız gibi görünüyor , Marcao'dan gelen 12 .oktan bitti
Mohammed 4 milyon €
Kazımcan 1 milyon euro
Abdulkerim 3 milyon euro
Dubois 2.5 milyon euro
Oliviera 3 milyon euro
Midtsjö 3.5 milyon euro
Torreira 6 milyon euro
Seferoviç 1 milyon euro
mobildeyim knk senin için baktım benim bahsettiğim buo herif sol stoper ya dün ben de düşündüm de abdülkerimle zor gibi. hem lens de az bucuk piyasa yaptı epey tuzlu olur diye dusunuyorum ama kesinlikle iyi stoper
Aynen oyle yildiz falan geçelim bu isleri erden timuru iyi gormedimallah aşkına yeter 1-2 tane yatırım transferi yapın.
Geçen seneyi boklamayı bırakalım artık eğer sen o tarz bir transfer politikası izleyeceksen o kadar parayı yakmayı riske atacaksın.Geçen sene bu paraya çöpspor kurulmuştu, hatta momo 4 piyangodan çıktı, 20 M'ye güzel takım kurduk.
her sene 30 transferden alsak 20ye takım kursak eksikleri tamamlasak 2-3 yıla borç falan kalmaz, yeter ki yıllık ücretleri başka takımların karşılayabileceği ücretler olsun.