Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur bu sene şampiyon yapıp Galatasaray i Avrupa şampiyonu yapmaya yemin etmiş Allah yardımcımız olsun

Malang Sarr adı geçti bir ara ama boyu 1.82 ve sol ayaklı. Nelsson yerine olmaz, Abdulkerim yerine belki.

Yıllık ücreti de çok yüksek sanırım haftalık 165.000 paund alıyormuş. Kiralık yarı maaşını ancak verebiliriz.

Bize canavar gibi stoper lazım Nelsson giderse.

Tarih tekerrurden ibaret. Gomis te yaptigin hatayi yapma. Nelson bir sene daha kocum de. Maasi da arttir. Dunya kupasindan sonra sat. Arap degil bu adam. Ahlaki, kontrata saygisi daha ust duzeydir.

Ya Alexis Sanchez 'i ne yapacaksınız kardeşim hasta mısınız. İyi bir sinerji yakalamisiz ne gerek var oyuncuların özgüvenini sarsmaya? Yıllık maliyetleri yükseltmeye? Gelecek vaad eden oyuncu bakın artık. Alexis' e ihtiyacımız yok bizim

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Temas sevmeyen oyuncu istemiyorum Adnan ya da justin gibi.

Justin'i tanımıyorum gerçi ama yumuşak gibi duruyor o da.
Kent'i satacak Rangers. Sözleşmesinin sonu. Ona da yatırım düşünülebilir. 26 yaşında ama İngiliz pasaportu olması avantaj. Tekrar satış yapılabilir.

Bu arada Kluivert Nice'te ortalamaydı bence. Bizim ligde kesinlikle iş yapacak bir profil. Bir de 99 doğumlu. Eğer paramız olacaksa bana fırsat gibi geliyor.

ne yazık ki nellsonu satmak mecburiyetindeyiz
klüpte para kalmadı
24 harcadık bonservislere ki daha harcayacağız gibi görünüyor , Marcao'dan gelen 12 .oktan bitti

Mohammed 4 milyon €
Kazımcan 1 milyon euro
Abdulkerim 3 milyon euro
Dubois 2.5 milyon euro
Oliviera 3 milyon euro
Midtsjö 3.5 milyon euro
Torreira 6 milyon euro
Seferoviç 1 milyon euro

Geçen sene bu paraya çöpspor kurulmuştu, hatta momo 4 piyangodan çıktı, 20 M'ye güzel takım kurduk.

her sene 30 transferden alsak 20ye takım kursak eksikleri tamamlasak 2-3 yıla borç falan kalmaz, yeter ki yıllık ücretleri başka takımların karşılayabileceği ücretler olsun.

TM bize yazmış, tanımıyorum topçuyu ama Nelsson’a alternatif olabilir gibi. Solak üstelik. Brentfordda mayası tutmamış, fırsat transferi olabilir.

Geçen sene bu paraya çöpspor kurulmuştu, hatta momo 4 piyangodan çıktı, 20 M'ye güzel takım kurduk.

her sene 30 transferden alsak 20ye takım kursak eksikleri tamamlasak 2-3 yıla borç falan kalmaz, yeter ki yıllık ücretleri başka takımların karşılayabileceği ücretler olsun.
Geçen seneyi boklamayı bırakalım artık eğer sen o tarz bir transfer politikası izleyeceksen o kadar parayı yakmayı riske atacaksın.

Bak Nelsson gibi biri tutunca neredeyse yaktığın tüm parayı çıkarıyorsun. Olay burada transfer politikasında bitiyor.

Bu alınan adamlardan iyi oynarsa satabileceğin tek adam var o da Torreira. Diğerleri son sözleşmesini imzaladı.

Kazım bir potansiyel geçen seneki transfer politikasına benziyor ama ne olacağı belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt