Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FZuySJQWAAA-FW4

Oha, alma sansimiz olurmu admirim?
Hayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.

Depay, Sneijder abisinin sözünü dinlememezlik etmez. Yani o kadar eşek değildir herhalde.

Hayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.
Weghorst icinde yaptilar

Geriden gelip okuyayım dedim, hemen başlamış Terim güzellemeleri. Balık hafızalı olmaya gerek yok. 4 seneye yakın görev yapıp o kadar doğru tutturdugu olsun. Vaktinde gönderilmeyenler, sözleşme uzatıp bedavadan ekmek yedirdikleri, aldırıp 5 kuruş fayda vermeden gidenler vsvs. O sebeple burada ikide bir taraftara laf çakılması abes.Bu işten ekmek yiyen adam eksikliğinde eleştirilecek. Kendi is hayatınızdan yola çıkın biraz.Gecen sene 26m € para harcanmış. Sonuç ortada.Daha isteyip de iyi ki alınmamış veya alınamamış oyuncuları saymaya gerek yok. Kahveci,Samatta ,Tetteh ilk akla gelenler mesela.Son döneminden Terim övgüsü çıkarmak zorlamanın da ötesi. Transferin kendisine bırakıldığı iki dönemde de takımın içinden geçmiştir maddi manevi. Bakın kaç transfer yapıldı hala eksik var diyoruz. Artık bu kulüple tek ilişkisi locadan maç izlemek olur umarım.
Aynen. Güzelleme yapanların mantığına göre Terim yüzünden bu sene avrupaya gidemedik avrupa gelirlerinden olduk.Hem euro geçen sene 10'du şimdi 18. Diagne kazığını kapatmaya ancak yeter bir tanesinin satışı.

20 milyonun altinda satmayiz umarim. Alexis’i iyiki almiyoruz bu arada. Kurulan takima yine bir kac gelecek vaad eden oyuncu almamiz lagzim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Depayi Van gaal ilk olarak manuya çektiğinde roportajini izlemiştim bizim emre mor gibi maalesef kendisi anne baba yok babayı özellikle sevmiyor ve depay ismini soylemeyin diye basini uyarıyor kiziyormus duyunca psikolojik olarak sorunlu bir çocuk yani yeni yeni toparliyor sanırım yoksa Van gaal kendisi için sürekli güzel şeyler soyluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt