Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama sanki bizim basina gore konuşmuş gibi geldi @Alper Altun çevirsinRik Elfrink'in tier 1 oldugunu hatirlatmak zorunda degilim herhalde
Sade o olsa adam en son ne zaman maca çiktigini unutmuştur.Ben olsam bütün yaz dönemini kampsız geçirmiş Denayer'i almam. Zaten savunmasını beğendiğimi söyleyemem.
Adam Gökhan Zan'ın yabancı versiyonu hiç gerek yok.becir omeragici alma durumumuz var mı? 8-10 milyon € civarına biterse muazzam transfer olur. 20 yaşında, potansiyel olarak bence nelssonun çok önünde.
Hayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.Oha, alma sansimiz olurmu admirim?
Tweet de öyle degil.Ama sanki bizim basina gore konuşmuş gibi geldi @alper çevirsin
İspanyol muhabirin bugün olan haberi:
Weghorst icinde yaptilarHayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.
Aynen. Güzelleme yapanların mantığına göre Terim yüzünden bu sene avrupaya gidemedik avrupa gelirlerinden olduk.Hem euro geçen sene 10'du şimdi 18. Diagne kazığını kapatmaya ancak yeter bir tanesinin satışı.Geriden gelip okuyayım dedim, hemen başlamış Terim güzellemeleri. Balık hafızalı olmaya gerek yok. 4 seneye yakın görev yapıp o kadar doğru tutturdugu olsun. Vaktinde gönderilmeyenler, sözleşme uzatıp bedavadan ekmek yedirdikleri, aldırıp 5 kuruş fayda vermeden gidenler vsvs. O sebeple burada ikide bir taraftara laf çakılması abes.Bu işten ekmek yiyen adam eksikliğinde eleştirilecek. Kendi is hayatınızdan yola çıkın biraz.Gecen sene 26m € para harcanmış. Sonuç ortada.Daha isteyip de iyi ki alınmamış veya alınamamış oyuncuları saymaya gerek yok. Kahveci,Samatta ,Tetteh ilk akla gelenler mesela.Son döneminden Terim övgüsü çıkarmak zorlamanın da ötesi. Transferin kendisine bırakıldığı iki dönemde de takımın içinden geçmiştir maddi manevi. Bakın kaç transfer yapıldı hala eksik var diyoruz. Artık bu kulüple tek ilişkisi locadan maç izlemek olur umarım.
Şahsımı küfüre sevk edecek konu açmadın bugün?Hayir. Hollandalilar simdiden herife kufur etmeye baslamis cikan dedikodu haberler icin, eger Galatasaray'i secerse bu yasta aptalin onde gideni diyorlar genel olarak. Bende o yuzden Turkiye'ye gelecegini dusunmuyorum.
Sitesi var mi bilmiyorumTweet de öyle degil.
Sitenin lini var mi
Orada net 5 alirken niye gelsin? Bonuslari saymiyorum bile. Isin sportif tarafina girmiyorum bile.Depay 3.5+1 mio imza + bonus ok der mi
LAN! valla buraya bakıp isim yazıyorlar bi bok bildikleri yok