Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşını da karsilayarak 12 milyona falan.
Menajerin kopegi olmus kulupler harici satis yapabildiklerini göremedik.
Arapların furbola para aktarma olayı bitti italya cikti basimiza.
Kim bilinmeyen ve takip edilmeyen bir oyuncu değildi. FB almadan önce dahi biliniyordu. Avrupa'da bu kadar kötü oynadığı halde nasıl bu paraları ödüyorlar mantığı yanlış. Marcao'nun da bok gibi Avrupa maçları var ama Sevilla 15 milyon verdi.
Ya da şöyle mi diyelim, ligde 13. olmuş takımın stoper ikisine 35 milyon verilir mi?

Şü hülle laflarına da kendi iyiliğiniz için dikkat edin. Burası epey takip edilen bir forum. 2-3 tane like alacağım diye donunuzdan olmayın sonra.
Yazdığınız şeylerin hukuki karşılıkları var. Koca koca adamlarsınız.

Nelsson 25'e giderse Marcao'nun acisi biraz da olsa cikar. 37-40 milyon euro. Yine degerlerinin baya baya altinda olsa da guzel para bizim icin.

Eğer bir adama güzelinden kemiksiz para gömülecekse Depay'dır bu isim. Gömülmeyecekse de yönetimden rica ediyorum, gömün !

Juve de Vlahovic, Cuadrado, Chiesa, Kostic, Kean ile rekabete girecek.

Burada ise formanın sahibi olacak. Önümüzde WC var.

Türklerle arası iyi ve Sneijder gibi kozumuz var.Eh paramızda var.

Zor ama imkansız değil

Vlahovic ve Chiesa yıldız statüsündeler. Depay orada rotasyon olur bence.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şü hülle laflarına da kendi iyiliğiniz için dikkat edin. Burası epey takip edilen bir forum. 2-3 tane like alacağım diye donunuzdan olmayın sonra.
Yazdığınız şeylerin hukuki karşılıkları var. Koca koca adamlarsınız.
Ali Koc ile mahkamede bulusup vizyonuna sokayim demek isterim

Galatasaray'ın yeni scout hedefi: Ribeiro

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Fatih Terim'in yeniden yapılanma talebi üzerine genç oyunculara yönelen Galatasaray için Portekiz'den sıcak bir haber daha geldi.

A Bola'nın haberine göre Galatasaray, Belenenses forması giyen 22 yaşındaki Portekizli stoper Tomas Ribeiro için ilk resmi temaslarını gerçekleştirdi.

MARCAO YA DA LUYINDAMA AYRILABİLİR

Marcao
'ya Avrupa'dan teklif bekleyen ve Luyindama ile yollarını ayırmak için girişimler yapan Galatasaray'ın, genç oyuncu için kulübüyle görüşmelerine devam ettiğini ancak Belenenses'in oyuncu için belirlediği bonserviste düşüş yapmadığı belirtildi.

STOPERDE MARCAO MODELİYLE İLERLENİYOR

Galatasaray, Portekiz'de daha önce de 2019 yılında scout ekibinin önerisiyle Marcao'yu kadrosuna kattı. Brezilyalı oyuncuyu Chaves kulübünden 4 milyon euro bedelle alan sarı-kırmızılılar, oyuncunun değer kazanması nedeniyle aynı modelle Portekiz pazarından transfer yapmayı planlıyor.

Belenenses altyapısından yetişen 22 yaşındaki Portekizli stoper, ligde toplam 52 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı yaptı. 1.85 boyunda ve kulübüyle 2 yıl daha kontratı olan solak stoperin peşinde Fransa ve İtalya'dan takımların da olduğu kaydediliyor.

grasshopersta şimdi.istatistiklerine bakılıp alınabilir

Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbom 💛♥️ bu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim
:hat:

Biliyorum yine linc yiyecegim ama

Nelson marcao tandemi ile sevilladan cacik olmaz
La ligayi 7. Bitirirler
Cldeyseler grup sonuncusu
Uefadaysalar ceyrekde elenirler

Yine la liga soft

Bundesliga premier olsa kesin kume dusurturdum
Sen kume düsmüşsün haberin yok Okan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt