Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.978
- 21.048
- 2.233
Aynen yaw, 2 - 3 milyon olsa neyse de 10 milyona buyuk riskbu genco son 4 sezonda 415 gun sakat kalmış.
başka bir gencoya yönelelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yaw, 2 - 3 milyon olsa neyse de 10 milyona buyuk riskbu genco son 4 sezonda 415 gun sakat kalmış.
başka bir gencoya yönelelim
Kim bilinmeyen ve takip edilmeyen bir oyuncu değildi. FB almadan önce dahi biliniyordu. Avrupa'da bu kadar kötü oynadığı halde nasıl bu paraları ödüyorlar mantığı yanlış. Marcao'nun da bok gibi Avrupa maçları var ama Sevilla 15 milyon verdi.Maaşını da karsilayarak 12 milyona falan.
Menajerin kopegi olmus kulupler harici satis yapabildiklerini göremedik.
Arapların furbola para aktarma olayı bitti italya cikti basimiza.
Siyahi forvet ne alaka? Neden siyah yani?nelsson giderse 2 stoper,kalırsa 1 stoper
evander
siyahi bir kanat
bunları alıp önümüze bakalım..
depay gelirse,bende hava alanına karsılamaya gelirsem bi adana dürüm yer miyiz senlen abiDenayer Bjk'ye siktir çekmiş.
Adam çok içten küfür ediyor hahaYarıldım yaaa bu ne![]()
vVdeoda dar alanda 3 kişinin arasından çalımla çıkyordu.Bir stoper olarak çok ince tekniği var orta saha oyuncusu gibiZurihte oynayan defans baya sakatlık yaşamış. Potansiyeli yüksek mi? Yatırım yapılır? Yoksa diğer oyunculara mı yönelmeliyiz?
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne hüllesi Onur BeyŞü hülle laflarına da kendi iyiliğiniz için dikkat edin. Burası epey takip edilen bir forum. 2-3 tane like alacağım diye donunuzdan olmayın sonra.
Yazdığınız şeylerin hukuki karşılıkları var. Koca koca adamlarsınız.
Juve de Vlahovic, Cuadrado, Chiesa, Kostic, Kean ile rekabete girecek.
Burada ise formanın sahibi olacak. Önümüzde WC var.
Türklerle arası iyi ve Sneijder gibi kozumuz var.Eh paramızda var.
Zor ama imkansız değil
Ali Koc ile mahkamede bulusup vizyonuna sokayim demek isterimŞü hülle laflarına da kendi iyiliğiniz için dikkat edin. Burası epey takip edilen bir forum. 2-3 tane like alacağım diye donunuzdan olmayın sonra.
Yazdığınız şeylerin hukuki karşılıkları var. Koca koca adamlarsınız.
Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbombu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim

Sen kume düsmüşsün haberin yok OkanBiliyorum yine linc yiyecegim ama
Nelson marcao tandemi ile sevilladan cacik olmaz
La ligayi 7. Bitirirler
Cldeyseler grup sonuncusu
Uefadaysalar ceyrekde elenirler
Yine la liga soft
Bundesliga premier olsa kesin kume dusurturdum