Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar renktaşlar evander maçını izliyorum ilk yarı öyle bir dinamik bizim lige uygun hızlı ve çevik bir görüntü vermedi izlenen videolardan sonra moruthan v2 olur açıkçası bilmiyorum ama bize hızlı çevik ve teknik bir adam lazım sanırım scarpa ondan daha uygun yönetime yüklenmeyin algıya gelmeyelim

merhabalar renktaşlar evander maçını izliyorum ilk yarı öyle bir dinamik bizim lige uygun hızlı ve çevik bir görüntü vermedi izlenen videolardan sonra moruthan v2 olur açıkçası bilmiyorum ama bize hızlı çevik ve teknik bir adam lazım sanırım scarpa ondan daha uygun yönetime yüklenmeyin algıya gelmeyelim
Bu kim rtaş Osmanlı padişahı mı

75 dakika Akbaba'ya sabır gösterip maçı kazanmak için Taylan'i oyuna alan futbol aklımı!?
Abi sen cidden halis misin ya? Kusura bakma saygısızlık göstermek istemem fakat, adamın transfer tercihleri ortada, mis gibi topçular aldırdı, ayrıca Antalya maçında mecbur akbabayi oynayacaktı. Yerine kim vardı ki? Son çeyrekte orta saha direncini arttırması gerekiyordu, elinde kim var orta saha? Onu aldı işte.

Ayrıca sonradan aldığı 2 oyuncunun biri asist biri golü attı işte, onu neden demiyorsun?

Amacım okani olumlamak değil, fakat sen de hemen asıp kesme. bence bir kaç hafta bekleyelim, o zaman et mi balık mi ortaya çıkar zaten.

Evander daha cok box to box oynuyor bundan var zaten. Bize hem skora etki edecek hem oyunu yani kanatlari yönlendirecek biri lazim. Ama öncedende dedim bu mac baz alinamaz midland eziliyor benficaya karsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt