Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Geçen 1 0 dan ozanntufan ve seri ile geri dönüp yendiler.inş bu sefer yenilirlerBRADFORD CİTY
Bugün
21:45
HULL CİTY
BeINsport3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen 1 0 dan ozanntufan ve seri ile geri dönüp yendiler.inş bu sefer yenilirlerBRADFORD CİTY
Bugün
21:45
HULL CİTY
BeINsport3
ya dostum burası yemek forumu muhayır. hazır alıp pişirdim
evander mi konuşalım üstatya dostum burası yemek forumu mu
arkadası dısarı alalım!!!
evander mi konuşalım üstat![]()
dursun temele bilmece soruyormuşbekliyoruz üstat
Pva yi kirdin şu anDepay yalniz kafasi kirik adam. Hollandalilar sevmiyor pek, kendine diva ve cok onemli saniyor falan diyorlar.
Elfrink dediyse 100% dogrudur bu arada, bu isi cozerse ancak Erden Timur/Sneijder/Babel cozer.
3.5m euro
3 sene kontrat
1.5 imza
cok guzel olur
İNGİLTERE LİG KUPASIGeçen 1 0 dan ozanntufan ve seri ile geri dönüp yendiler.inş bu sefer yenilirler
Sport tv 1 de var maç.Maci nerden izleyebilirim?
haklısınevander mi konuşalım üstat![]()
Bu kim rtaş Osmanlı padişahı mımerhabalar renktaşlar evander maçını izliyorum ilk yarı öyle bir dinamik bizim lige uygun hızlı ve çevik bir görüntü vermedi izlenen videolardan sonra moruthan v2 olur açıkçası bilmiyorum ama bize hızlı çevik ve teknik bir adam lazım sanırım scarpa ondan daha uygun yönetime yüklenmeyin algıya gelmeyelim
Abi sen cidden halis misin ya? Kusura bakma saygısızlık göstermek istemem fakat, adamın transfer tercihleri ortada, mis gibi topçular aldırdı, ayrıca Antalya maçında mecbur akbabayi oynayacaktı. Yerine kim vardı ki? Son çeyrekte orta saha direncini arttırması gerekiyordu, elinde kim var orta saha? Onu aldı işte.75 dakika Akbaba'ya sabır gösterip maçı kazanmak için Taylan'i oyuna alan futbol aklımı!?
evander yapmıskofteye kendin mi yaptin
evander yapmıs