Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.319
- 15.116
- 1.938
Reinieri opsiyon ve geri alma opsiyonlj versin Real. Önde 3 pozisyon yedekler ve Dortmund'da bile forma sansi bulamayan adamin, Real'de oynama sansi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo korkak olabilir, lakin Trabzon'un bir cok futbolcusu Avrupa var diye geldi, sen bu oyuncularin hepsini karsina alamazsin.Apo korkakdir yapar ligde bir kac macda puan kaybetsin paf kadroyla bile çıkabilir avrupaya.
Satmamsat gitsin ya ne yedegi
Ne kadar doğru olur bilemem , kaliteli stoperi 2/3 hamlesiyle anlıyorsun . Fiziği gayet iyi ama topa girişleri , top cikarislari güven vermedi banaReis Luyindama iyi topcuydu. Ben hic izlemedim ama Schalkeliler baya ovmus. Fizik ve hiz olarak baya iyi duruyor sirf o yuzden satmasi kolay olur biraz gelisse
belli olmaz reis. özetleEvanderi 5m a falan alacaz galiba kulubu fiyat kirmis gibi
bertnand traore ligin bugi olurnevzat dindar
''Kariyerli ve kanat forvet oynayabilen başka bir yıldız var listede. Bana göre Sanchez'den daha faydalı olacak bir futbolcu. İsmi bitme noktasında geldiğinde paylaşacağız. Olma ihtimali yüksek. İsmi hiç çıkmadı.''
gerard deulofeu
felipe anderson
lucas moura
bertrand traore
benrahma
:crushed: almanya ve ispanyaya bakmadım
BOzan Tufan gol atmış Hull cityde, elenmişler ama.direkt son sayfaya atladım özet alayım yetkili birinden
hulk'u alalım hala çok iyiBu tecrübeli kanat Willian falan değildir inşallah Avrupa'ya dönmek istediği söyleniyordu Allah korusun bitigin bitigi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de 20-25m bandinda olur opsiyonu ama bizim icin ucuk iste. Adamin maas da cok cok fazla £4m net yillik ucretiBence 20 olur opsiyonu bakma ona 70 verdiler ama çok saçma sapan bir paraydi o Mertens solun ve ortanın Pepe ve yunusta sağin ve ortanın alternatifleri olur. Lille de forvete yakın oynuyordu sağ tarafta gorunsede
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanatla alakası kalmadı onun Brezilyada kalsın şanı yürüsün hiç gerek yok Hulkahulk'u alalım hala çok iyi