Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reinieri opsiyon ve geri alma opsiyonlj versin Real. Önde 3 pozisyon yedekler ve Dortmund'da bile forma sansi bulamayan adamin, Real'de oynama sansi olur.

Svend Graversen after Galatasaray bid:We are interested in finding a solution​

"I'm not going to rule anything out. I don't think it's any secret that we are interested in finding a solution, so Evander takes the shift he has deserved,' says Svend Graversen and adds:

"But it has to be the right change for him, for us and for the buying club," he explains and says about the negotiations with Galatasaray:

"These are rumours, and I am not going to comment on rumours. Now we are happy to have him back on the field," says the FCM boss about Evander, who was scheduled to get 45 minutes against Benfica after his injury.

haberin bizle alakalı kısmı bu

tamamı burada

direkt son sayfaya atladım özet alayım yetkili birinden

Reis Luyindama iyi topcuydu. Ben hic izlemedim ama Schalkeliler baya ovmus. Fizik ve hiz olarak baya iyi duruyor sirf o yuzden satmasi kolay olur biraz gelisse
Ne kadar doğru olur bilemem , kaliteli stoperi 2/3 hamlesiyle anlıyorsun . Fiziği gayet iyi ama topa girişleri , top cikarislari güven vermedi bana

nevzat dindar

''Kariyerli ve kanat forvet oynayabilen başka bir yıldız var listede. Bana göre Sanchez'den daha faydalı olacak bir futbolcu. İsmi bitme noktasında geldiğinde paylaşacağız. Olma ihtimali yüksek. İsmi hiç çıkmadı.''

gerard deulofeu
felipe anderson
lucas moura
bertrand traore
benrahma

:crushed: almanya ve ispanyaya bakmadım
bertnand traore ligin bugi olur

emre utkucana biri dur demeli, vazgeçsin evander sevdasından, okan hocama gerçekleri anlatsın

Bence 20 olur opsiyonu bakma ona 70 verdiler ama çok saçma sapan bir paraydi o Mertens solun ve ortanın Pepe ve yunusta sağin ve ortanın alternatifleri olur. Lille de forvete yakın oynuyordu sağ tarafta gorunsede

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de 20-25m bandinda olur opsiyonu ama bizim icin ucuk iste. Adamin maas da cok cok fazla £4m net yillik ucreti

Cok severim cok iyi futbolcu ama ayni anda Yunus ve Pepe sahada verimli olamaz gibi. Gerci Arsenal'de solda olmadi diye bizde olmayacak diye bir sey yok ama dedigin gibi forvetimsi bi adam oldugundan ters ayakli oynatmak gerekiyor

Hala maçta öne geçtiğimizde risklerini tehditlerini cezalandıracak patlayıcılıkta oyuncumuz yok. Keremde Yunus’ta öyle koşarken yakalaması güç isimler değil. Yukarıda paylaştığım Rodrigues böyle kaç maçta skor aldı. Bkz Kayseri, Malatya maçları.Kırmızı kart gördürttü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt