Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brake to the signing of Víctor Nelsson. An authorized source from Sevilla confirmed to us last night that Galatasaray refused at the last moment, just as the player was about to travel to Spain. The SFC already manages another alternative. An angry Nelsson pressures the club from him.

Ya yalan haber oldu çok açık, anlaşma olmadan ve biz izin vermeden oyuncu nereye uçuyor muş, tam saçmalık bir haber. Resmen takım içini karıştırmak istiyorlar.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Erden başkan Nelsson'a gerekli açıklamaları yapmıştır zaten basın toplantısında bizim de kulüp olarak hayallerimiz var demiş net şekilde... Hayalim var, geleceğim var demek tek taraflı olmuyor ... Nelsson'a yakışan geldiği gibi profesyonel anlamda çizgisini bozmadan çıkıp adam gibi oyununu oynamasıdır... Sonrasında Sevilla yeterli miktarı masaya koyar kulüpler anlaşırsa Nelsson'da omuzlara alınır güzel bir veda ile yollanır ...

münir - şiş - traore ha

1660124555053.webp

Sevilla madem bu kadar istiyor versin serbest kalma parasını alsın... Sıkıcı olmaya başladı bu muhabbet biz Nelsson-Apo ikilisi tutar mı diye beklerken şimdi Nelsson'da giderse stoper hattı kafamızda soru işareti bırakacak ...

Tek özelliği Türk olması. Yabancı sınırı bunlara sebep oluyor işte ama insanlar rakip takıma göre her sene yabancı serbestliğini tartışıyor. Kural ne güzel çalışıyodu. 14 yabancı. Nihat Özdemir ve ekibi onuda mahv etti defolup gittiler. Yaptıkları tek iyi birşey yok. Fener irfan can mert hakan filan bir kaç türk alınca belki avantaj saglarda şampiyon olur diye hemen karar cikardilar. Oysa yabancı 14 ile sınırlıyken biz 3-4 tane türk oynatiyoduk. Ne gerek vardı da içine ettiniz güzelim kuralım. Çağlar Merih filan bir dünya türk bu 14 yabancı kuralı zamani yurt dışına gitti. Şimdi her parlayan türk artık ligde kalacak. Beyinsizler bu türk futbolunu yönetiyor. Hem beyinleri çalışmıyor hemde taraflılar. Gelen giden feneri şampiyon yapmaya uğraşiyor. Başka halta yaradiklari yok. Bazen diyorum şunlara koşulsuz şartsız bir şampiyonluk verin 4 yıldızları olsun 3-5 sene sussunlarda türk futbolu rahatlasın yemin ederim iğrenç işler yaa
Torreira'yı 6 milyon euro ya aldık ya bu kaan için sassuolo nsl 8 ister kaan da yüklü maaş istiyormuş bu arada. Bu sassuolo'nun başkanı Türk felan olabilir o da iyi biliyor yabancı sınırını

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence artık aceleye gerek yok evander olmayadabilir. Biz bir genç kanat ve bir forvet alalım..Gidene göre de yerine adam aliriz

Pazarlikla fiyat yukseltip yolcu edilmeli(18-20m). Kalirsa isin olumsuz tarafina daha yakinim ben. Sevillada as oyuncu olacak. Clde oynayacak. Burda kazandiginin en az 2 katini alacak. Zor abi bu imkanlar varken bu adamin bizde super lige odaklanmasi.

Kaan Ayhan'a olan tepkinin sebebi nedir? İtalya Ligi'nde özellikle geçen sezon forma şansı sıklıkla bulmuş. 27 yaşında, Türk kontenjanı ve ligimiz için gayet iyi bir isim değil midir? Bonservisi yüksek olur diye istenmiyorsa anlarım tabi de, nesi çöp arkadaşın? :unsure:
Maliyeti hariç eleştirenler biraz ezbere eleştiriyor bence. Soğukkanlı, gol katkılı, isviçre çakısı gibi adam.

Nelsson'da düşünüyorum düşünüyorum, Galatasaray'ın elini zayıflatacak tek bir şey bulamıyorum. Yeni sezon planlamasına Nelsson'la devam. Sıfır panik yapmalı yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt