Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.932
- 5.003
Nelson o kimmince denen kazmatoru cebinden çıkarır. Bu sebeple 18-20 milyondan aşağı satılması saçmalık olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden bir üyemiz linç yemekten korktuğu için bana mesajını iletti. Elçiye zeval olmaz.
Sadık > Nelson diyor. Abartma dedim kendisine.
Bas harflerini yaz bariÖzelden bir üyemiz linç yemekten korktuğu için bana mesajını iletti. Elçiye zeval olmaz.
Sadık > Nelson diyor. Abartma dedim kendisine.
TunahanBas harflerini yaz bari
SBas harflerini yaz bari
Adamların ekmeğine yağ sürelim diyorsun yani.nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
tck 134 den dolayı yazamamBas harflerini yaz bari
Yuh be Vasf baya iyi stoper ve genç. 2 sene sonra sevilla 50 ye satarsa görürsün.nelsson'a 18-20 milyon verilirse dehlenmeli sahada hiç bir ekstresi yok olum dümdüz stoper
admirim 18-20 m az para mıPasfiye söyleyin konuyu terketsin.
İkiside gs düşmanı.
Ekstra destek sağlanmalı. Kalsin diye tezahürat yapılmalı. Oyuncunun ivme bize dönerse o zaman 25 ı verir alırlar çok istiyorlarsa. İstemiyorlarsa kalsın zaten. Islik yapılırsa kesin gitmek ister piyasini düşürürüz. Bi 90dk bize 3 5m avrolara mal olmasın.nelson top ayağına değdikçe samiyendeki herkes tarafından şiddetli bir şekilde ıslıklanmalıdır.
Vasf senin nelsonu yedi 2dkdaNelsson'u çarmığa gerelim. Çivileride vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı olsun.