Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.915
- 29.025
- 3.183
Yerli olarak Samet Akaydın veya Cenk Özkaçar hamlesi bekliyorum.naci 1 yerli 1 yabancı stoper diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli olarak Samet Akaydın veya Cenk Özkaçar hamlesi bekliyorum.naci 1 yerli 1 yabancı stoper diyor
3 maçını izledim, 3ünde de döküldü.Kaç maçını izledin?
Menajeri sorunlu diye agliyordu Benficalilar. Baska bi iyi oyuncuyu Porto'ya goturmus Benfica altyapisindan. Belki bu cocugu da goturur. Bruma'nin da menajeri bu adam. Guinea-Bissaulularin menajeri oluyorIlgimiz vardi diye hatirliylrum.![]()
Úmaro Embaló - Spelersprofiel
Úmaro Embaló ➤ zonder club sinds 18 aug. 2025 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: 700 dzd. € ➤ * 6 mei 2001 in Bissau, Guinee-Bissauwww.transfermarkt.nl
Embalo Benfica'dan gonderilmis, suan bos gozukuyor. 21 alt kuralindan kullanabiliris aslinda.
Normal bir avrupa kulübü olsa o marcaoyu her türlü getirirdi kampa. Bizim amatörce yönetildiğimizi görüp cesaret alıyorlar. Aynı şeyleri sevillada yapsın bakalım bak ne yapıyorlar. Fazla tavizkar ve yumuşak davranıyoruz. Biz nasıl maaşını veriyorsak o da eşşek gibi sorumluluklarını yerine getirecekMarcao transferi sırasında Erden Timur yurt dışındaydı diye hatırlıyorum. Ama Marcao'da elimiz hiç güçlü değildi çünkü Marcao'nun Dk hayali yok ve 2 sene sözleşmesi kalmış biriydi bunun üzerine kampa da katılmaması tuzu biberi oldu.
Belki 4. maçında döktürmüştür.3 maçını izledim, 3ünde de döküldü.
Toby Alderweireld
Sence sakat mıydım?iyileştin mi
Sence sakat mıydım?
sem kimsin koçumSence sakat mıydım?
sesli güldüm hahahahaahahrouault lugani 1.4 dizel
Geçen ay Antwerp'e transfer oldu.Toby Alderweireld nasıl olur? mertens devreye girer ikna için
Bir maç daha özellikle izleyeceğim.Belki 4. maçında döktürmüştür.
Keşke 1 maç daha izleseydin.