Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.977
- 11.061
- 1.338
Ziyech,Talisca falan gelirse direk sezon biter benim için.Adam akıllı takıma katkı verecek egosu düşük oyuncular almamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladığım kadarıyla Marsilya defteri kapanmış bu maçla. Hafta sonuna kadar İstanbul'a indirip eleme maçlarına Torreira yerine yazalım derhal.Yaptırdığı penaltı öyle aptalca bir penaltı değil. Hatta hakem ihtimal bile vermiyor, VAR dan uyarıyorlar didik didik ederek.
Dk 110 da bir asist yapıyor sağ kanattan, milimetrik ofsaytla VAR'dan dönüyor o da
Yine Dk 80 lerde asistin asistini yapıyor hızlı atakla çıkıyor orta sahadan, adam tek topta üstten auta vuruyor
Evet penaltıyı kaçırmış maalesef
Lassana beklerken Amerikadan De Jong gelmişti yavTakım ortasaha diye bağırıyor hala çıkan isimler Ziyech Talisca. Neyse artık 2 hafta kaldı ne olacağını göreceğiz. Lassana Diarra beklerken Tolga Ciğercinin gelmesi gibi bişey olmaz umarım.
erdene 1 transfer hakkın var genduzi mi talisca mı desen hocaya sormadan taliscayla imzalar muhtemelenTakım ortasaha diye bağırıyor hala çıkan isimler Ziyech Talisca. Neyse artık 2 hafta kaldı ne olacağını göreceğiz. Lassana Diarra beklerken Tolga Ciğercinin gelmesi gibi bişey olmaz umarım.
Ha pardon, ama gene aynı yere çıkıyor sonuçLassana beklerken Amerikadan De Jong gelmişti yav

Rashicayı boşluğunu kimle dolduracaz rtsalexis hala kulüpsüzmüş ALLAH KAHRETSİN
Okan hocaya çok haksızlık yapıyor bu taraftar rdaş adamın bir sözü çok doğru maçları kazandıkça futbolcular zevk alır uyumları artar tempo sorunumuz çözülürFenerliler filann kiskanligindan begenmemis zahayida bizimkilere ne oluyo anlamadim.Adam hic hazir degil ama ben hazir olursam ligi aglatirim mesajini verdi.Icardiyide ilk macinda kimse begenmemisti
bence kanada gerek yok artık, milotu hepimiz takımı bildiği ve direkt katkı verdiği için istiyordukRashicayı boşluğunu kimle dolduracaz rts
Neden kapanmış onu anlamadım. Bir haber bişey mi var?Anladığım kadarıyla Marsilya defteri kapanmış bu maçla. Hafta sonuna kadar İstanbul'a indirip eleme maçlarına Torreira yerine yazalım derhal.