Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahamız bırakın feneri, besiktasin bile gerisinde. Dinamik değil Orta sahamız. Ne planı var yönetimin anlamadim. Beşiktaş da bile amir-gedson-salih gibi oyunun 2 yönünü oynayan topcular var. Biz hala sezona Sergio ve mertens gibi tek yönlü koşmayan adamlarla giriyoruz. Sergio ve mertensin 11 olarak düşünüldüğü takim hüsran yaratır. Mertens gol ya da asist yapmadığı her maç yük olarak görünür, son 2 mactir ayakta duramıyor. Bir 6-8 , bir 8-10 özellikli Orta saha mutlaka şart.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi futbol dengeli bir kadro ve İyi futbolcularla oynanır. İyi yıldız futbolcularımız var sadece denge sıkıntımız var onunda nedeni orta sahada ki sıkıntımız. Aşılmayacak sorun değil

Bu arada 8 transferi hemen bitmeli Torreira ile maçlara çıkmalı uyumu yakalamalı ondan sonrası kolay

Hücum hattı baskı anlamında zayıf kaldığı için bize ortasahaya torreira-melo-appiah gibi bir üçlü lazım. Tamam biraz abarttım Appiah yerine koşan, pasör bir 10 numara da olur.

Yaptırdığı penaltı öyle aptalca bir penaltı değil. Hatta hakem ihtimal bile vermiyor, VAR dan uyarıyorlar didik didik ederek.

Dk 110 da bir asist yapıyor sağ kanattan, milimetrik ofsaytla VAR'dan dönüyor o da

Yine Dk 80 lerde asistin asistini yapıyor hızlı atakla çıkıyor orta sahadan, adam tek topta üstten auta vuruyor

Evet penaltıyı kaçırmış maalesef
Anladığım kadarıyla Marsilya defteri kapanmış bu maçla. Hafta sonuna kadar İstanbul'a indirip eleme maçlarına Torreira yerine yazalım derhal.

Takım ortasaha diye bağırıyor hala çıkan isimler Ziyech Talisca. Neyse artık 2 hafta kaldı ne olacağını göreceğiz. Lassana Diarra beklerken Tolga Ciğercinin gelmesi gibi bişey olmaz umarım.

Takım ortasaha diye bağırıyor hala çıkan isimler Ziyech Talisca. Neyse artık 2 hafta kaldı ne olacağını göreceğiz. Lassana Diarra beklerken Tolga Ciğercinin gelmesi gibi bişey olmaz umarım.
erdene 1 transfer hakkın var genduzi mi talisca mı desen hocaya sormadan taliscayla imzalar muhtemelen

Ya ben bizim taraftarı anlamıyorum rakiplerimiz bizden it gibi korkuyor Şuan biraz yangını fazla yapıyoruz sezon başından beri kötü oynuyoruz kabul ama bi şekilde savaşıyoruz maçın içindeyiz kaybetmiyoruz Okan hocaya katılıyorum maçları kazandıkça futbolcular zevk aldır uyumları artar düzene gireriz

Fenerliler filann kiskanligindan begenmemis zahayida bizimkilere ne oluyo anlamadim.Adam hic hazir degil ama ben hazir olursam ligi aglatirim mesajini verdi.Icardiyide ilk macinda kimse begenmemisti
Okan hocaya çok haksızlık yapıyor bu taraftar rdaş adamın bir sözü çok doğru maçları kazandıkça futbolcular zevk alır uyumları artar tempo sorunumuz çözülür

ikinci torreirayı bulmamız lzm orta sahaya. Rashica olmayınca bu zorunlu hale geldi

denge

Rashicayı boşluğunu kimle dolduracaz rts
bence kanada gerek yok artık, milotu hepimiz takımı bildiği ve direkt katkı verdiği için istiyorduk

kerem tete ve zaha top sevdalısı adamlar bu 3ünün aynı anda oynadığı yapıda başarılı olmamız imkansız, 1inin yedek kalması lazım

demem o ki 10 no transferi gereksiz diyodum ama 8 + 10 lazım artık

10 berghuis olabilir ben soğuk değilim bu isme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt