Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu terim tayfa beni yemedi umarım.bjknin o twit ne öyle...gerçi 1 gecede ramos iknasi zor.sarti cl'mis.ama ramosu alırlarsa bu samiyen haber kendini kapatsin

Kimse kusura bakasın ama transfer olmak için CL şartı öne sürüp de bekleyen oyuncu varsa, kim olursa olsun derhal görüşmeleri bitirsinler. CL oynamak isteyen adam gelir, sahada hakkını verir, takımına turu atlatır.

morutsan bir macta bir tane olumlu hareket yapsa, burada sevincten kendini sisleyecek adamlarin teteyi yok saymasi cok komik ve ironik bir durum

elimizde cok kiymetli ve degerli bir kanat var ama esamesi bile okunmuyor

ki tete rasikadan bile daha faydali olabilecek gibi duruyor simdilik

Molde maçı çok riskli bu arada, 2 maçta biri uzatmalar dahil olmak üzere toplam 50’ye yakın şut atmışlar. Açık oynamaları bizim biraz işimize gelir ama yine de garanti göremiyorum bu maçı ben Torreira da olmayınca

Bi anda taraftar dahil hava çok bozuldu, play off öncesi bu kadar kara bulutlar bağlamak camiaya zarar veriyor

Dün Kerem top kaybı rekoru kırdı ama hemen homurdanmalar başladı, 2. yarı sahaya çıksa yuhalanırdı muhtemelen. Geçen seneki en iyi topcularımızdan birini birkaç maçla harcamak ne kadar doğru

Erden Timur’u kimse eleştirmezken sezon başı forvet geciktiği için tek eleştirenlerden biri olarak söylüyorum gereksiz yere yangın yapıyoruz, eleştirinin dozunu ayarlayamıyoruz

Yangın yapılacak tek durum şu an için orta sahanın bu kadar gecikmesi, satılacak topcular icin kaplumbaga gibi davranılması, beklemek lazım. Rashica benim de Icardi’den sonra en istedigim topcuydu ama belli ki Okan hoca istemedi içerde ne oldu bilmiyoruz, Tete’ye de zarar vereceğiz böyle devam edersek

Komple kenetlenmemiz için Trabzon galibiyeti + Molde’de güzel bi oyun gerekli. Bunlar oluşmazsa yangın devam edecek, Okan hocanın bile koltuğu sallanacak. Futbolda en nefret ettiğim olay bu, 2 maçla komple hava belli olacak

Yangına bu kadar sert bir şekilde devam edersek sezon ortası en ufak kıvılcımda alev alacak yine karışacak ortalık. Biraz sakin olmak lazım
Kerem sadece dün değil Kayseri maçında da 20+ top kaybı yaptı. Dün yuhalansa hakkıydı zira düşman askeri olsa bu kadarını yapmazdı. Ama tabi bu noktada esas suçlu o değil, onu bu kötü performansından sonra yine ilk 11 başlatan teknik adamda. 3-0'ın rövanşında zaten rölanti geçeceği belli bir maçta oynatılmamalıydı.

Gelelim diğer mevzulara.. Kağıt üzerinde ah vah denecek bir durum yok, 5 resmi maç yaptık 3'ünü kazandık, hiç kaybetmedik, 4'ünde gol bile yemedik. Ama işte taraftar sadece saha sonucuna bakmıyor, eğer gereken hamleler yapılmazsa uzun vadede sorun olacağını görüyor. Bu endişe de o yüzden.

Olması gereken ise, adaletli bir ilk 11 dizilişi ve net bir oyun ile gelecek Trabzon-Molde galibiyetleri, hemen sonrasında da hiç bekletmeden yapılacak orta saha hamleleri ile bu endişeyi dağıtabiliriz.

Ama gene vasat futbol ile gelecek puan kaybı ve eveleme geveleme ile bu transfer işleri sürecekse sıkıntılar artar. Rakipler transferlerini neredeyse bitirdi, hepsini sahaya sürdü bile. Biz de daha kimse hazır değil.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gece beni bile gaza getirip edit yaptırdılar nöbette,bi daha duyum almam,ramosu alirlarsa.zaten istekli degilim

arada trolle falan vuruyorum ama bir 5-6 hafta sonra kıpırdanma yaşamazsak , şunu yaşama ihtimalimizi düşünürüm ciddi şekilde

Zaha-Kerem-Barış-Tete gayet yeterli bir kanat rotasyonu üzerine kanat almaya gerek yok.Göbeğe sertlik,kalite,tempo katacak 8 numara,Mertensin muadili olacak bağlantı işlerini sağlayacak 8.5 ya da 10 almamız lazım.İlla isimli olacak diye bi şey yok şu yıldız işini bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor.Bu takıma en az 2 tane egosu düşük hammallık yapacak adam lazım.

Orta saha atsin birisi uzerimize. Hala orta saha alinmamis olmasi rezalet Agustos ayini yariladik, 2 hafta sonra CL listesini teslim edeceksin gruplara kaldigin an.

2 ay önceki sinerjiden eser kalmadı okan burukta yönetimde tartışmalı hale geldiler bunu nası başardılar anlamıyorum büyük çaba gerektiriyor

Nelsson gitmeden ne ramosu ya kendi kendini beklentiye sokup rakip alınca da çalım mevzusuna geliyor iş , ama en büyük hata okan hocanın sen niye isim vererek konuşuyorsun sen rashicayı istiyorsun ama yönetimin öncelikli hedefi değilmiş demekki…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8 de hem.fikirim ama bu 10 no olayı günümüz futbolunda yok.yada var ben bilmiyorum.Bizim.melo.gibi.bir 6 ya ve Selçuk.gibi bir 8 e ihtiyacımız var .10.no olayına inanmıyorum
Esasında merkeze 2 adam şart
Saf 10 da olmayabilir
10 derken o bölglelerin (Oliviera-Mertens) yenilenmenmesini kastetim daha çok
Belhanda vari bir 10 da olabilir
Orta alanı hılandırmamız, pas kalitesini arttırmamız şart oğlu şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt