Molde maçı çok riskli bu arada, 2 maçta biri uzatmalar dahil olmak üzere toplam 50’ye yakın şut atmışlar. Açık oynamaları bizim biraz işimize gelir ama yine de garanti göremiyorum bu maçı ben Torreira da olmayınca
Bi anda taraftar dahil hava çok bozuldu, play off öncesi bu kadar kara bulutlar bağlamak camiaya zarar veriyor
Dün Kerem top kaybı rekoru kırdı ama hemen homurdanmalar başladı, 2. yarı sahaya çıksa yuhalanırdı muhtemelen. Geçen seneki en iyi topcularımızdan birini birkaç maçla harcamak ne kadar doğru
Erden Timur’u kimse eleştirmezken sezon başı forvet geciktiği için tek eleştirenlerden biri olarak söylüyorum gereksiz yere yangın yapıyoruz, eleştirinin dozunu ayarlayamıyoruz
Yangın yapılacak tek durum şu an için orta sahanın bu kadar gecikmesi, satılacak topcular icin kaplumbaga gibi davranılması, beklemek lazım. Rashica benim de Icardi’den sonra en istedigim topcuydu ama belli ki Okan hoca istemedi içerde ne oldu bilmiyoruz, Tete’ye de zarar vereceğiz böyle devam edersek
Komple kenetlenmemiz için Trabzon galibiyeti + Molde’de güzel bi oyun gerekli. Bunlar oluşmazsa yangın devam edecek, Okan hocanın bile koltuğu sallanacak. Futbolda en nefret ettiğim olay bu, 2 maçla komple hava belli olacak
Yangına bu kadar sert bir şekilde devam edersek sezon ortası en ufak kıvılcımda alev alacak yine karışacak ortalık. Biraz sakin olmak lazım