Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezal dönüyormuş,ghezalla beraber net 14 yabancilari var,montero gitse bahtiyari alacaklar.10 numara ve yabanci forvet kovaliyolar.ramos sacma geldi

Şu herifi 3-4 sene oynatıp beslenmesinde kimlerin emeği varsa hepsini seviyorum.

Sırf o neden biliyormusun BJK'de oynadı bizde de oynar mantığı.Senin kimyana uyarmı ,oyun yapına uyarmı hiç düşünen olmadığı için transfer edilmişti.Şimdi aynı olay Rashica için geçerli değilmi ?GS de oynadı başardı bizdede başarır.Oldu.

Raşika yanginin dun yaptim, o resmi gördukten sonra bitti. Yangin mangin kalmadi, layigini bulmuş dedim

Ammaa ve lakin orta sahayi artik getirelim. Yeter en iyisini bekliyoruz lafı sıktı artık. 1i play offa yetistirmek uzere 2 tane orta saha lazim. Kullanmadigimiz midstjöyu de gönderelim. Haydi aksiyon alma vakti gecti. Haydii haydiiiii

Beni şuan ilgilendiren tartışmasız 8 numara onu da muhtemelen gruplara kalınca alacaklar…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadromuzda Zaha ve Tete varken sanki üçlü orta saha daha mantıklı gibi geliyor bana. Geçen sene Sergio ve Mertens'in fiziksel eksikliklerini Rashica kapatıştı. Bu sene orta sahamız çok daha dirençli olacak. Böylelikle Rashica'nın yaptığı işe gerek kalmayacak.

CL Kadrosu böyle olmalı. Yalnızca iki oyuncu eksik..
Orta saha sağlam olunca bekler çok daha rahat bindirme yapabilir. Kanatlar ise içe kıvrılma özellikleri nedeniyle beklere sıfıra inme şansı yaratır.

1692168738359.webp

Yalnız dün gösterdi ki; orta sahaya bir değil iki transfer şart.Torreira'yı yedeklemek farz oldu.
Öncelikli transfer hamlesi kesinlikle 6 ve 8 e olmalı.Torreira canımız ciğerimiz ama fazla antioksidandan ötürü hamlelerde sıkıntı olabiliyor.Bundan dolayı onuda yedeklemek farz oğlu farz.

Şu herifi 3-4 sene oynatıp beslenmesinde kimlerin emeği varsa hepsini seviyorum.

Fatih hocamızın kol gibi kazığı 7.5m cash parayı şu kağnıya gömdük.Türk hocalara transfer yaptırmamak lazım Erden başkanı o açıdan anlıyorum.Mesela Okan hocaya kalsa İcardi yerine Shamar Nicolson alıyoduk herif geçen sene 4 gol atmış :d

En iyisini alacagiz diye birsey yok

En iyisi zaten yakaladigimiz uyum

Bu uyumu bozuyoruz rashica’yi almadigimiz icin

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira transfer
Rashica transfer kerem
Icardi

Sampiyon olmus takima 3 kaliteli transfer yeterli olacakti

Simdi öyle bir hal aldi ki tekrar bir uyum yakalamamiz gerekecek hoca yine gecen sezon gibi dogru kadro’yu bulmak zorunda kalacak

Gecen sezon alanya macindan itibaren bulduk dogru kadroyu ve oyunu

Bu yüzden fazla oynamak dogru degil kadroyla

Ramosu almak kim,siz kim zaten hirbolar,demek duyumum dogru

Molde ilk maç avantajlı skor alırsak 2-3 gün içinde ortasahayı indiririz büyük ihtimal. Bu zamana kadar anlaşmalar tamamlanmıştır, iş CL katılımına kalmıştır diye ümit ediyorum.

hocada birsüredir olan gerginligin sebebi bence kadronun çorba haline gelmesi

etrafına bakıyor yıldız mıldız birsürü transfer var ama hicbirinden faydalanamıyor

kendi hatasıda var tabi en basındn bana önce ortasaha alın dıyebılırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt