Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No paniccc genşlerrrrr
we believe in ERDENNNN
Thiago çek gel be başkan sonra gravnberşmi gendunzi mi ne istersen al ama takıma beyin ve teknik lazımm acill THİAGOOOOOOOOOOOOO

Ahmet Bulut'u falan bu arada Ramos bi tarafına sallamaz yani açıkcası.Öyle Gedson,Pjanic falan getirmek değil bu.Çoğu kişiye göre gelmiş geçmiş en iyi stoper(bana göre de ilk 3te olur ama en iyisi değil şahsi fikrime göre) yani öyle bu tarz adamları o şekilde getirmek zor.Zaten para peşinde olsa gider Arabistan'da oynardı 20 istemezdi 10'a imzalardı yine alırdı parasını.O yüzden boş işler , kim takar yalova kaymakamını misali eğer Ramos'a düzgün parayı verirsek gelir bizde CL'de oynar.

işin komik yanı 8jk bedavaya nerdeyse fener ayarında kadro kurdu,aldıgı 2-3 eleman sakatlanmazsa net fenerden avantajlılar
hatta mevcut durumda bizdende avantajlılar okan hoca ayılmazsa yanı
Çebi Seba’dan sonrakş en iyi başkan.5 kuruş parası olmayan kulübe kimleri kimleri getirtti üstüne bi şampiyonluk yaşattı.Koç dünyalarla oraya onun yaptığını yapamadı.Bşde yüzde 50 sini alıp tepe tepe kullanıyor uyanıklar.Aslında o sistem tam bize göre al Rashicanın Yüzde 50 sini 4.5 a.Satma tepe tepe kullan ki zaten yüzde 100 ü bizim olanları bile satamıyoruz.Hetifler gedsonu niye satsın zaten kimsede über para vermiyor ama ligde şahanae oynat dursun.Az bons a kaliteli oyuncu tek sıkıntısı geri dönüş o da olamasın ya da yarısı olsun ne olacak aldığın şampiyonluklara bak.

Nelson 20ye sat Ramos al(Max 4m maliyet),orta sahaya sertlik,kalite katacak 8 numara al (Gravenberch,Gündüzi,Fofana vs),10 numaraya da bağlantı oyunu becerebilen scout transferi yap yoluna devam et.Talisca-Ziyech miyech gerek yok

Şu romantizmler sırf bizim taraftara özgü. Kimse Metin Oktay değil. Kimse Fatih Terim değil. Bu işler benzetmelerle olmuyor. Yeni Metin Oktaylar vs bulunmuyor. Canlı bir efsane doğuşu izlemek istiyorsanız Erden beyi takip edin. Kulup içi ve dışı haysiyetsizlere dayanabilirse efsane başkan diye anılacak 5/6yıla.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Graven yahut Gendürzü bir an evvel gelmeli.

Gendürzüyü bugün al yarın 11e koy. Hazır değil filan bahanen de olmaz

Ben mi yanlış biliyorum geçen seneki.kadrodan sadece rashica yok .Geri kalan kadro aynen duruyor.Bunun farkında değil mi kimse ya .Ya yemin ediyorum 1 sene önce tanınmayan adama burda peygamber muamelesi yapılıyor resmen tövbe haşa
Ilk 11den Rashica gitti sag kanatta Tete oynar b ihtimalle, Zaha geldigine göre Keremin yeri de degisecek, 10 soylemler dogruysa 10 alinacak, Ramos alinirsa Nelsson muhtemelen gidecek, Kazimcan iyi oynarken Angelino geldi

Yani ilk 11de toplam 4/5 değişiklik olacak, halbise sadece 1 orta saha yeterli olacaktı.

Aynen kadroyu koruduk

Orta saha transferi için hala olursa alırız kıvamındalar, ramos gs haberleri çıkıyo sonra bjk devreye girmiş haberleri giriyo. Rashica’yı en önemli rakibine kaptırdın. Sahada ki oyun içler acısı. Bu sene işlerin boktan gideceği hissine kapıldım.

Son senelerde son şampiyon olan takımlar bir dahaki sene sıçışlarda.

12den azına tjk kadro kuruyor yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ramos'a kimse 12 veremez, rakamı düşürürse ve aynı parayı verirsek de şl ye gideni seçer, bize gelmezse başka takımlar daha çok para verdiği içindir. Olay bu.

Abi biz Gedson intikamı vs diye Halil’i aldık

Adamlar Rashica’yı biz pazarlık ettik ettik düşünce fiyatı leş kargası gibi aldılar.

Zaha aldık Fred ile ilgilendik 2 katını verip çıldırıp Küçük Koç aldı.

Transfer çalımı ata yiye vs transfer sezonu da sinir harbine döndü.

Ne gerek vardı ya. Gidip Rashica’yı al ilk gün üzerine de İcardi’yi al sana gerekiyorsa Zani’yi sat bir orta saha al bekin zaten gelmiş bitir rahatça.

10 transfer 6-7 giden bir takımı ilk defa sevdik yıllar sonra Koçspor gibi silbaştan yapılıyor.

Halen Nelsson Boey de satıp Ramos çekelim vs deniyor. Alsınlar abi onu da kim alıyorsa. Ona çalım bu şuna çalım vs gerek yok ya.
Adamlar rashicayı satmadı bize taraftar çok istediğin bildikleri yüksekten uçtular

Bjk ye hayırlı olsun o zaman. Bunun tercümesi çok para istedi biz vermedik bjk vermis demek için. Daha dün hepsi 5 milyon Euro diyordu ramos için senelik ücret. Bırakın şu kolpalari bjk ye bile oyuncu kaptirdiniz işte. Bjk ye gitmesinin de ana sebebi 3 yıllık kontrat vermeleri yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt