Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha transferi için hala olursa alırız kıvamındalar, ramos gs haberleri çıkıyo sonra bjk devreye girmiş haberleri giriyo. Rashica’yı en önemli rakibine kaptırdın. Sahada ki oyun içler acısı. Bu sene işlerin boktan gideceği hissine kapıldım.

Son senelerde son şampiyon olan takımlar bir dahaki sene sıçışlarda.

Nahoş hislere sahibim. Kurulu düzeni bozduk resmen, garip garip hamleler yapıyoruz. Umarım toparlarız. Geçen sene bu o kadar olumsuzluğa rağmen her zaman bu sene alırız ligi diyordum, o his gelmişti. Bu sene tırıvırı şimdilik.

Oliviera olmayinca posyona giremiyoz .Belhandaya yaptiginizi Olivieraya da yapiyonuz.

Gecen sezondan beri yok o ilerleme, sen bakma bazi maclarda sov yaptimizi , onlar bazi oyuncularin sayesinde oluyordu. Bu takima isterse 5 oyuncu daha gelsin bizim oyunumuz bu kadar olacak. Sorun belli ama kimse bu sorunu cözmek istemiyor Sampiyon olduk diye.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam okadar karamsar olmaya hacet yok.Taş gibi sağ bekin Sacha boey var Allah nazarlardan saklasın.Angelinyo'yu ilk kez beğendim,defansa yardım ve katkılarını.Takımda eksik çok ama hemen 4x4 lük oyun bekleme.Şu sıcakta bizler yürümeye bile erinirken "adı her ne olursa olsun "Avrupada tur atlıyoruz .İlaveler olacak,gün geçtikçe ivme kazanmaya devam edeceğiz.1-2 dokunuşla takım geçen seneki gibi makine gibi işlemeye devam edecek.Bizdeki en büyük sıkıntı herşey biranda tamam olsun psikolojisi.Geçen senenin başına dön yine aynı teraneleri okuyorduk.Takımda eksik görünen tek yer bence Olivieranın oynadığı mevkii yani 8 numarave sağlam bir 10 numara.Başkada eksik gedik yok.Toparlayacağız.Az sabır.Yeterki önümüzdeki maçlarda çok büyük kazalara sebebiyet olmasın.

5 haziran sabahı olması gereken kadromuz

muslera
boey nelsson akerim kazımcan/angelino
torreira 8 numara
rashica 10 numara kerem
icardi

16 ağustosta kadro

muslera
boey yaşlı st. akerim angelino
torreira 8 numara
tete kerem zaha
icardi

Bize iki orta saha lazım neden teke düştük şimdi? Hoca Midtsjöyu kullanmıyor ama sayısal olarak adamı sayıyor

Gruplara kalırsak 0 çeksek bile kemiksiz +25m euro para kazanıyoruz.İnanılmaz bi para.Play offlarda bizim üzerimizde olan 1-2 takım daha elenirse 30m euroya kadar çıkabilir.Üstüne bi de gruplarda 2 galibiyet falan alıp 3. olsak +40m euroya kadar çıkar.

@yakupcinar

🔸2 senelik sözleşme
🔸 5.5 milyon euro yıllık ücret

Al Ahli, Merih Demiral transferi sonrası Galatasaray'ın da gündeminde olan Sergio Ramos'tan vazgeçti. Kısa süre önce Galatasaray hakkında İstanbul'daki arkadaşlarını arayan Sergio Ramos'a yapılan teklif de belli oldu.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü İspanyol futbolcuya senelik 5.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Yakup'un dün yaptığı haber. :) Bjk aldığı için kolpa yapıyor şu an 12 milyon istediği felan yok. Yönetim böyle kolpa yaptıracağına ya ramosu alacaz diye sızdırmasaydı yada görüştüğü bu kadar üst düzey bir yıldızı kaptırmasaydı. Boş yapmaya gerek yok sayın yönetimimiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rashicayi almadan önce de diyom, en büyük rakip hoca faktöründen dolayı TJK. Ş.G. takım kurmayı iyi biliyor, vasat oyunculardan bile verim almayı iyi biliyor. Elbet onların da eksikleri var (defans). Fbden bana göre ondeler.

Şu şerroları vodafonda yenelim artık

Rashicayi almadan önce de diyom, en büyük rakip hoca faktöründen dolayı TJK. Ş.G. takım kurmayı iyi biliyor, vasat oyunculardan bile verim almayı iyi biliyor. Elbet onların da eksikleri var (defans). Fbden bana göre ondeler.

Şu şerroları vodafonda yenelim artık
İyi takım kurdular . Gedson ,Aboubakar Rashica ,tutarsa Chamberlain fenerden daha iyiler

bizdeki gerginligin bir sebebide iletişimsizlik,rezaletiz bir konuda

bir yönetici cıkıp açık net her konuyla ilgili bilgilendirme yapsa sorun kalmayacak

iletişim konusunda en kötü takım biziz maalesef

8 numaranin profiline göre kanat oyuncunun defansa katkisi önemli degil. Oraya DL Playmaker degil adam yiyen box to box sart oldu. Ndiaye Torreira bu yapida mesela örnek olarak cuk diye otururdu veya Lemina da olabilirdi. Ndiaye veya Lemina alinsin demiyorum yanlis anlamayin profil olarak örnek verdim. Lemina sahanin her yerindeydi Ndiaye de öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt