Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu açıdan bakmak lazım. Ramos’un gelmesi ciddi prestij , geçen sene 40 küsür maç oynamış okey. Gelirse de rotasyonu aşırı kuvvetlendirir ona da okey. Ama geldiğinde 11’i Nelson ya da Apo’dan daha güçlü yapar mı? Ben buna inanmıyorum. Bizim kadro yapımızın stoperi değil bence kaldı ki stopere 5M + imza gömmek şu ekonomide bir sene sonra bir geri dönüşü olmayacakken hiç akıl karı da değil. Bu nedenle gelirse sevinirim Ramos boru değil ama gelmezse daha çok sevinirim. Underrated bir yedek stoper + iki ortasaha çözersek o bütçeyle daha çok sevinirim

Şu açıdan bakmak lazım. Ramos’un gelmesi ciddi prestij , geçen sene 40 küsür maç oynamış okey. Gelirse de rotasyonu aşırı kuvvetlendirir ona da okey. Ama geldiğinde 11’i Nelson ya da Apo’dan daha güçlü yapar mı? Ben buna inanmıyorum. Bizim kadro yapımızın stoperi değil bence kaldı ki stopere 5M + imza gömmek şu ekonomide bir sene sonra bir geri dönüşü olmayacakken hiç akıl karı da değil. Bu nedenle gelirse sevinirim Ramos boru değil ama gelmezse daha çok sevinirim. Underrated bir yedek stoper + iki ortasaha çözersek o bütçeyle daha çok sevinirim
Kaldı ki Ramos’u ikna etmek için araya adam sokmaya da gerek yok. Şenol’un deprem zamanı açıklamalarını,Saiss’in açıklamasını, hatta yaz boyunca kendi yönetimi ve transfer ettiği oyuncuları hakkında yaptığı boklama açıklamalarını paylaşmak yeterli olur.

Bu adamla konferansa mı gideceksin, CL’ye mi gitmek istersin İcardilerle diye sorulması yeterli olacak.

Beşiktaşı seçerse de CL rekorunu kıramadan kariyerini tamamlar keyfi bilir

ben hiç elalemin kadrosuna bakmamda ,bjk takviyleri övülmüş komiğime gitti.

amartey--çöp
onana-kapalı kutu ve bjkliler futbolcu degil demiş buna
chambarlain-son 3 sezonu sakat-ya tutarsa transferi
rebic-son hali bitik ama kalite adamdı eskiden
rashica-isçi ve calıskan oyuncu

bunun neresi iyi yav,adana demir kadrosu bile daha iyi

Guendouzi aslen FAS kökenliymiş. Gsc sevmezdi bu tür adamları, enterasan. Bir de adam takımının elenmesine neden olmuş, seviniyoruz yine.(adamın kafası karışık belli ki) Bizde yapsa bir oyuncu aynı şeyi küfür kıyamet. Çok enteresan şeyler gerçekten.
Kuzey afrika dedin mi duracaksın çok tehlikeli.

Sergio Ramos an itibariyle biz dahil kimseyle anlaşmadı ama bu iş başka yere gidiyor.

Rashica'ya seni almaktan vazgeçtik denmiş. Neden böyle dendi, hani isteniyordu, yine yıldız kovalanacak diye mi istenmedi aklım almıyor...

Son olarak kötü falan oynadığımız yok. Yorgun oyuncular sadece. Okan Hoca her takımında oyunculara çok fazla yüklenir yaz kampında. Bu durum sezonun ilk 6 haftasına kadar yorgun bir takım çıkarır. Sezonun sonlarında bu nedenle daha diri olur takımları.

takima katki veren ve cok faydali olan oyuncu bulmak zor, rashica böyle 1iydi ve kacirdik

umarim kiralik oldugu icin o performansi vermistir

yoksa 4-5 yil bj kulübünü bizim oyuncular tasiyacak (gedson, rashica)

Sergio Ramos an itibariyle biz dahil kimseyle anlaşmadı ama bu iş başka yere gidiyor.

Rashica'ya seni almaktan vazgeçtik denmiş. Neden böyle dendi, hani isteniyordu, yine yıldız kovalanacak diye mi istenmedi aklım almıyor...
bence sus bitanem

S.A. ve Günaydınlar Yıldızspor'daşlarım,

Gravenbech, Verrati ve Ramos uçağa bindiler mi?

Gs da başarısız olan gider sözünü bir kötü skorda ya da transferde hoca değil oyuncu değil yönetici değil sözleri ile aynı şey sananlar var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt