Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 36.151
- 4.530
- 1.788
zaniolo ve rashica'yi kacirdigimiz icin ins pisman olmayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
77 yaptı abiLeminayı alalım. Son 2 sezonda 36+41 toplam 78 maç oynamış.
Bende onu demek için yazdım ya işte. Okana bağlayacak bir durum yok. forumda 1 haftadır teknik direktör aranıyor. Oda işini yapacak konu kapanacak.Hocam her şeyi okana bağlayınca ne oluyor
Kaldı ki Ramos’u ikna etmek için araya adam sokmaya da gerek yok. Şenol’un deprem zamanı açıklamalarını,Saiss’in açıklamasını, hatta yaz boyunca kendi yönetimi ve transfer ettiği oyuncuları hakkında yaptığı boklama açıklamalarını paylaşmak yeterli olur.Şu açıdan bakmak lazım. Ramos’un gelmesi ciddi prestij , geçen sene 40 küsür maç oynamış okey. Gelirse de rotasyonu aşırı kuvvetlendirir ona da okey. Ama geldiğinde 11’i Nelson ya da Apo’dan daha güçlü yapar mı? Ben buna inanmıyorum. Bizim kadro yapımızın stoperi değil bence kaldı ki stopere 5M + imza gömmek şu ekonomide bir sene sonra bir geri dönüşü olmayacakken hiç akıl karı da değil. Bu nedenle gelirse sevinirim Ramos boru değil ama gelmezse daha çok sevinirim. Underrated bir yedek stoper + iki ortasaha çözersek o bütçeyle daha çok sevinirim
Kuzey afrika dedin mi duracaksın çok tehlikeli.Guendouzi aslen FAS kökenliymiş. Gsc sevmezdi bu tür adamları, enterasan. Bir de adam takımının elenmesine neden olmuş, seviniyoruz yine.(adamın kafası karışık belli ki) Bizde yapsa bir oyuncu aynı şeyi küfür kıyamet. Çok enteresan şeyler gerçekten.
Bende onu demek için yazdım ya işte. Okana bağlayacak bir durum yok. forumda 1 haftadır teknik direktör aranıyor. Oda işini yapacak konu kapanacak.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bence sus bitanemSergio Ramos an itibariyle biz dahil kimseyle anlaşmadı ama bu iş başka yere gidiyor.
Rashica'ya seni almaktan vazgeçtik denmiş. Neden böyle dendi, hani isteniyordu, yine yıldız kovalanacak diye mi istenmedi aklım almıyor...