Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha transferi için hala olursa alırız kıvamındalar, ramos gs haberleri çıkıyo sonra bjk devreye girmiş haberleri giriyo. Rashica’yı en önemli rakibine kaptırdın. Sahada ki oyun içler acısı. Bu sene işlerin boktan gideceği hissine kapıldım.
Son senelerde son şampiyon olan takımlar bir dahaki sene sıçışlarda.
Hocam okadar karamsar olmaya hacet yok.Taş gibi sağ bekin Sacha boey var Allah nazarlardan saklasın.Angelinyo'yu ilk kez beğendim,defansa yardım ve katkılarını.Takımda eksik çok ama hemen 4x4 lük oyun bekleme.Şu sıcakta bizler yürümeye bile erinirken "adı her ne olursa olsun "Avrupada tur atlıyoruz .İlaveler olacak,gün geçtikçe ivme kazanmaya devam edeceğiz.1-2 dokunuşla takım geçen seneki gibi makine gibi işlemeye devam edecek.Bizdeki en büyük sıkıntı herşey biranda tamam olsun psikolojisi.Geçen senenin başına dön yine aynı teraneleri okuyorduk.Takımda eksik görünen tek yer bence Olivieranın oynadığı mevkii yani 8 numarave sağlam bir 10 numara.Başkada eksik gedik yok.Toparlayacağız.Az sabır.Yeterki önümüzdeki maçlarda çok büyük kazalara sebebiyet olmasın.Gecen sezondan beri yok o ilerleme, sen bakma bazi maclarda sov yaptimizi , onlar bazi oyuncularin sayesinde oluyordu. Bu takima isterse 5 oyuncu daha gelsin bizim oyunumuz bu kadar olacak. Sorun belli ama kimse bu sorunu cözmek istemiyor Sampiyon olduk diye.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demirbay geldiBize iki orta saha lazım neden teke düştük şimdi? Hoca Midtsjöyu kullanmıyor ama sayısal olarak adamı sayıyor
İyi takım kurdular . Gedson ,Aboubakar Rashica ,tutarsa Chamberlain fenerden daha iyilerRashicayi almadan önce de diyom, en büyük rakip hoca faktöründen dolayı TJK. Ş.G. takım kurmayı iyi biliyor, vasat oyunculardan bile verim almayı iyi biliyor. Elbet onların da eksikleri var (defans). Fbden bana göre ondeler.
Şu şerroları vodafonda yenelim artık