Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi yanlış biliyorum geçen seneki.kadrodan sadece rashica yok .Geri kalan kadro aynen duruyor.Bunun farkında değil mi kimse ya .Ya yemin ediyorum 1 sene önce tanınmayan adama burda peygamber muamelesi yapılıyor resmen tövbe haşa
Olayin raşit le alakası yok renktaş bu konuda kesinlikle senle aynı fikirdeyim tete zaha kerem alper varken rasite zaten gerek yok artı ben tek sezonluk bir topçu olarak gördüm hep rodrigez henry e.kılınç taylan gedson lemina gibi gibi.aklima ilk gelenler dahada sayabiliriz. Şu an nerdeler kariyerleri çok üst düzey yerlere mi geldi.hayır raşit yangını yapanları anlamıyorum.
Ama
Berkanin ve halil in oynadığı takımın başarılı olma ihtimali sıfır reisler. Kırmızıdan sonra 20 25 dk idare edemedi berkan halil de hiç bir değişiklik yok aynı halil neden transfer edildi inanilir gibi değil taraftarın veya çoğu spor adamının görmediği neyi görüyorlar.
Okan hoca fatih terim hastalığına yakalanmış gibi hadi imparator mecburdu berkana.
halil de çok diretti.
okan hoca ikisinede mecbur değil buna rağmen ısrarla bunları oynatması çok buyuk sıkıntı benim açımdan.
Fatih terimi gs den koparan şey neyse sana neler neler yapar okan hocam.
İşte şimdi başlıyor gs teknikdirektorlugu bakalım okan hoca altından kalkabilecekmi
SANMAM.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Molde maçı çok riskli bu arada, 2 maçta biri uzatmalar dahil olmak üzere toplam 50’ye yakın şut atmışlar. Açık oynamaları bizim biraz işimize gelir ama yine de garanti göremiyorum bu maçı ben Torreira da olmayınca

Bi anda taraftar dahil hava çok bozuldu, play off öncesi bu kadar kara bulutlar bağlamak camiaya zarar veriyor

Dün Kerem top kaybı rekoru kırdı ama hemen homurdanmalar başladı, 2. yarı sahaya çıksa yuhalanırdı muhtemelen. Geçen seneki en iyi topcularımızdan birini birkaç maçla harcamak ne kadar doğru

Erden Timur’u kimse eleştirmezken sezon başı forvet geciktiği için tek eleştirenlerden biri olarak söylüyorum gereksiz yere yangın yapıyoruz, eleştirinin dozunu ayarlayamıyoruz

Yangın yapılacak tek durum şu an için orta sahanın bu kadar gecikmesi, satılacak topcular icin kaplumbaga gibi davranılması, beklemek lazım. Rashica benim de Icardi’den sonra en istedigim topcuydu ama belli ki Okan hoca istemedi içerde ne oldu bilmiyoruz, Tete’ye de zarar vereceğiz böyle devam edersek

Komple kenetlenmemiz için Trabzon galibiyeti + Molde’de güzel bi oyun gerekli. Bunlar oluşmazsa yangın devam edecek, Okan hocanın bile koltuğu sallanacak. Futbolda en nefret ettiğim olay bu, 2 maçla komple hava belli olacak

Yangına bu kadar sert bir şekilde devam edersek sezon ortası en ufak kıvılcımda alev alacak yine karışacak ortalık. Biraz sakin olmak lazım

Beni duyumcu bile yaptiniz ha.o paredes gelecek diye ne korktuydum,son anda olmadı.ki o aldığım haberde doğruydu
Ya adam aylardır düzgün maça çıkmadı fred olurdu ama oda bizim orta sahaya fark katacak adam değil oyun zekası olan biri lazım libero veya b2b değil oyun zekası olucak eğer torreiranın aynı tarzını koyacaksak bu takıma kilit pas atabilen skor kovalayan 10 numarada lazım yoksa gene kısır döngü oluşur

Şu Talisca tinercilere gitse de rahatlasak.Erden Timur 1-2 röportajta ismini söylemişti bu çingene yıllık 7-8 gömeceğiz diye çok korkuyorum.

bence kanada gerek yok artık, milotu hepimiz takımı bildiği ve direkt katkı verdiği için istiyorduk

kerem tete ve zaha top sevdalısı adamlar bu 3ünün aynı anda oynadığı yapıda başarılı olmamız imkansız, 1inin yedek kalması lazım

demem o ki 10 no transferi gereksiz diyodum ama 8 + 10 lazım artık

10 berghuis olabilir ben soğuk değilim bu isme
Katılıyorum hücumda
Icardi
Zaha Kerem Tete

gibi bir şablon düşünülüuorsa avrupada perişan ederler bizi ki ligde bile bu oyuncuları taşıyacak ortasahayı kuramazsın. Olay BAM lı sezon doğru gidiyor.

Geçen sene
Icardi
Kerem Merteens Rashita

daha dengeli bir hücum hattıydı sanki. burada merternsin yerine bir 10 nunara alınsa bile yetermiş.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

talisca ayni bakambu gibi olur

yillardir hali saha liginde bos bos takiliyor hic zorlayan birisi yok

buraya gelip yine biraz zorluk hissedince beyni error verir

yillardir profesyonel top oynamamis birisini düsünün talisca olarak

bu adam bizi batirir hic gerek yok

rachica gittiyse gitti artık yangın yapmanın manası yok. bizim için kanattan öte şu an önemli eksiğimiz orta saha. orta sahaya mutlaka 2 tane tempolu adam almamız lazım.

şu anki kanat rotasyonu bizi sezon boyunca götürür ama bu orta saha ile ilk 3 bile zor gireriz. mutlaka ''TEMPOLU-ATLETİK'' iki orta saha almalıyız. umarım orta sahaya takviye diye oliviera gibi kağnı gibi ağır adamlar almayız.

Geçen sene Raşit yerine tete gelse heryer bayram yeri idi. Bugün tete ve zaha fenerde olsa idi ortalık yangın yeriydi. Hiç karalar bağlamaya gerek yok muhtemelen boey faktörü de dahil çok iyi katkı verecek genç ve daha iyi bir oyuncumuz var . Bu ahlanip vahlanma nedir. Ben tercihin ortasaha dan yana kullanılmak istenildiği için vazgecildigi kannaatindeyim. Bedavaya 25 milyonluk genç brezilyalı kanat almışsın hala 28 yaşındaki rakibe giden adama sağlıyorsunuz. Herşey ne çabuk unutuluyor yahu burada. Az sakın icardi zaha torreira tete angelino bunlar az oyuncu mu. İki eksik kaldı oda gelecektir eminim. Erden de şikayetler başlamış, hemen asin adamı. İsim sevgisiymis...

talisca ayni bakambu gibi olur

yillardir hali saha liginde bos bos takiliyor hic zorlayan birisi yok

buraya gelip yine biraz zorluk hissedince beyni error verir

yillardir profesyonel top oynamamis birisini düsünün talisca olarak

bu adam bizi batirir hic gerek yok
hislerime tercüman olmuşsun.

adam 5 senedir halı sahadan hallice arap liginde yan gelip yatıyor buraya gelse bile kendini kasmaz olan bizim verdiğimiz milyon eurolara olur.

Meksikalı Luis Chavez boşta imiş..
Nasıl topçu, tanıyan var mı? Solak Önlibero-Ortasaha..

gunaydin arklar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230812_174443_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230812_174443_Samsung Internet.webp
    38 KB · Görüntüleme: 48
Yav onu ipleyen kim, twitteri acsan bile boyle buyuk bir ismin rakiplerine gitmesi konusulur GS fan sayfalarinda. Yarisi da yonetime sallar.
yav giderse gitsin abi ihtiyaç değil bir şey değil bizim ihtiyacımız çok net ve kontenjan problemimiz de var

ne ramosu allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt