Necati Arslan
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 351
- 240
- 238
Olayin raşit le alakası yok renktaş bu konuda kesinlikle senle aynı fikirdeyim tete zaha kerem alper varken rasite zaten gerek yok artı ben tek sezonluk bir topçu olarak gördüm hep rodrigez henry e.kılınç taylan gedson lemina gibi gibi.aklima ilk gelenler dahada sayabiliriz. Şu an nerdeler kariyerleri çok üst düzey yerlere mi geldi.hayır raşit yangını yapanları anlamıyorum.Ben mi yanlış biliyorum geçen seneki.kadrodan sadece rashica yok .Geri kalan kadro aynen duruyor.Bunun farkında değil mi kimse ya .Ya yemin ediyorum 1 sene önce tanınmayan adama burda peygamber muamelesi yapılıyor resmen tövbe haşa
Ama
Berkanin ve halil in oynadığı takımın başarılı olma ihtimali sıfır reisler. Kırmızıdan sonra 20 25 dk idare edemedi berkan halil de hiç bir değişiklik yok aynı halil neden transfer edildi inanilir gibi değil taraftarın veya çoğu spor adamının görmediği neyi görüyorlar.
Okan hoca fatih terim hastalığına yakalanmış gibi hadi imparator mecburdu berkana.
halil de çok diretti.
okan hoca ikisinede mecbur değil buna rağmen ısrarla bunları oynatması çok buyuk sıkıntı benim açımdan.
Fatih terimi gs den koparan şey neyse sana neler neler yapar okan hocam.
İşte şimdi başlıyor gs teknikdirektorlugu bakalım okan hoca altından kalkabilecekmi
SANMAM.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme: