Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berguis için Rashica'dan vazgeçtiysek vay halimize...Berghuis'den bahsediyor
Muazzam olurBerghuis'den bahsediyor
kanatları yap boz yapmaya uğraşmaktan gereksiz zaman kaybettik asıl sorunları unuttukTakımın her yerine sürekli adam aldık takımda 3 senedir 8 numara yok
ne diyonHadi diyelim gelmedi, gelseydi oynatır mıydı?
Kesin Ziyech umarım kafamızı taşlara vurmayız. Acayip pişman olacaz gibi hissediyorum.
Kesin Ziyech umarım kafamızı taşlara vurmayız. Acayip pişman olacaz gibi hissediyorum.
4-0 önde olduğu seride Bakambu, Icardi, Halil ve Zaha ile oynayan bir hoca için bağlantı oyunu falan konuşmaya gerek yok. Kerem alır basar l1 üçgene hop top kaybı geri koş. Berghuis gibi topun kıymetini bilen adamları deli ederler.Takım bağlantı olarak da eksik kalıyor Mertens olmayınca. Tete’yi 11 düşünerek plan yapılır artık da bilmiyorum.
Bu takıma takım oyuncusu alın kardeşimZiyechi istemiyoruz.
26 yaşındaki Rashica almayıp 31 yaşındaki adama tonla para verilecek.Berghuistir
Boşver, anlamazsın.ne diyon
%50 siRakam doğruysa eleştiriden fazlası olmalı.
5M Euro diyorlar olm. almamak için kafayı yemiş olmamız lazım
Aslında bunu Zaniolo Rashica mı yoksa Tete Zaha mı diye düşünmek lazım çünkü Barış zaten geçen sezonda vardı, Bence kanatlarda bir güç kaybımız yok. Tete'nin Rashica'dan eksiği yok fazlası var sadece takımla uyum sağlaması gerekecek onu da göreceğiz zamanla. Rashica ve Zaniolo denkleminden çıktığımıza göre artık bir 10 no düşünülebilir bana göre.Zaniolo Rasica mı Tete Barış mı kalite düşüşü yokmu şimdi orada.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi