Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse sinirim azaldi, Rashica konusunu kapatalim. Kendisi bastan beri bizi istedi, yoneticilerimiz ve hocamiz da bunu aciklamalarinda dogruladilar. Demek bizimkiler vazgecmis. Daha Hollanda'dayken onu izledim, efendi ve karakterli bir cocuk. O da kendi yoluna bakacak Galatasaray belki bir gun beni alacak ama yedegin yedegi mi olurum diye bekleyecek hali yoktu elbet. Yolu acik olsun...

Ramos gelmeye niyetli muhtemelen maaş talebi yüksek ve CL garantilenene kadar bizi oyalar

Planlama büyük hatalı şuana kadar, bu takımın eksiği 10 numara ve 8 numaraydi, hala Berkan çıkıyor yav delirmemek elde değil, nerede eksik olmayan bölge varsa gittik oralara hamle yaptık, şimdi de diyorlar ki Erden timura laf etmeyin, siz etmeyin ben ediyorum, ağustosun ortasında bu takım Berkan ile kadro kuruyorsa kusura bakmayın ederim

Bizim yerlilerin top kaybından, top kontrol beceriksizliğinden yıldım. Bu seviyede böyle rezillik olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım bağlantı olarak da eksik kalıyor Mertens olmayınca. Tete’yi 11 düşünerek plan yapılır artık da bilmiyorum.
4-0 önde olduğu seride Bakambu, Icardi, Halil ve Zaha ile oynayan bir hoca için bağlantı oyunu falan konuşmaya gerek yok. Kerem alır basar l1 üçgene hop top kaybı geri koş. Berghuis gibi topun kıymetini bilen adamları deli ederler.

Hadi aldın diyelim koydun ortaya, kanatlar kim olacak Kerem’i mi keseceksin

Bence çok da kasmayalım artık, ortada mevcutta takıma değer bir şey gözükmüyor. Pahalı am hüviyetsiz bir yapı var.

Zaniolo Rasica mı Tete Barış mı kalite düşüşü yokmu şimdi orada.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında bunu Zaniolo Rashica mı yoksa Tete Zaha mı diye düşünmek lazım çünkü Barış zaten geçen sezonda vardı, Bence kanatlarda bir güç kaybımız yok. Tete'nin Rashica'dan eksiği yok fazlası var sadece takımla uyum sağlaması gerekecek onu da göreceğiz zamanla. Rashica ve Zaniolo denkleminden çıktığımıza göre artık bir 10 no düşünülebilir bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt